Anonimen -> mariborska porodnišnica (4.9.2004 23:52:12)
|
Jaz z Golobovo nimam dobrih izkušenj, pa ne zaradi dojenja, temveč zato, ker ti omeni, da je z otročkom nekaj narobe, potem pa noče čisto nič več pojasnit. Ko je omenila, da ima moj otrok levi prekatni sistem v ledvički širši kot pa desnega, sem jo vprašala, kaj to pomeni, ker me je od strahu kar začelo stiskati pri srcu. Rekla je, da je to razvojna motnja in ko sem želela vedeti še kaj več o tem, mi je rekla, da se bomo o tem pogovarjali kdaj drugič. :zmeden: Si znate predstavljati, kako me je s tem prestrašila? Mislila sem, da pa to mora res biti nekaj hudo narobe. Šele sestra mi je v sobi povedala, da to običajno izveni in da ima to zelo zelo veliko otrok celo do prvega leta... pa ni z nobenim nič narobe. Saj ne rečem, da ni vredu zdravnica, mislim pa, da njen odnos do mamic malih pacientov ni najboljši... Sicer pa so na njo tako ali tako opozorile sestre v šoli za starše. Aha, pa še to: ta ista zdravnica je celo izjavila, da je dojenje 100% zaščita pred ponovno nosečnostjo. :zmeden: BREZ KOMENTARJA!!!
|
|
|
|