Anonimen -> RE: Kaj zraven pršuta? (20.12.2006 6:17:46)
|
Kaj pa če bi zraven naredila tople kruhke, kaj pa če s ekomu ne bo luštalo mesa oz pršuta. sa vem da je malo možnosti, da kdo ne bi pršuta, ampak vseen. Francosko štruco nareži na rezine, daj gor rezino mozarela in na njo še rezino paradižnika. ko pridej gosti, daš v vročo pečico in ko se mozarela zmehča vzameš ven in daš gor list bazilike. tako bojo še toplo dobili in je ful sočno in lahko. včasih po močnem pršutu in močnem teranu paše, da še neki lahkega in sočnega poješ poješ. pa nimaš velik dela. vs esi pripraviš prej, ko pa pridejo pa samo pečico vžgeš. hitro enostavno, barvno in lepo na pogled, še bolj okusno lahko pa na lesen krožnik daš več različnih sirov (svež sir, zeliščni sir, dimljeni, navadni, gorgonzola......) nič jih ne režeš, samo cele kose daš gor in zraven nože, da si gosti režejo sami kokr jim paše. spet maš malo dela in se lahko bolj posvetš gostom.
|
|
|
|