podaljševanje porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

anarabarbara -> podaljševanje porodniške (19.12.2006 12:18:12)

Pozdravljeni!

Lepo prosim za nasvet. Moj otroček je star 8 mesecev in že 4 mesece ima zeleno včasih tudi malo krvavo drisko. Pediatrinja je rekla, da bo minilo samo od sebe in da naj skratka neham težit. No in zdaj sem pa po forumih ugotovila, da to najverjetneje ne bo minilo samo od sebe in da ima najbrž neko alergijo (v zadnjih 4 mesecih je pridobil na teži točno 650g). Pri gastroenterologu sem se zdaj narocila kar samoplacnisko, ampak smo dobili datum sele sredi februarja, marca moram pa nazaj v sluzbo. Problem je v tem, da se ga ne upam dat v vrtec, ce bo tako slo naprej oziroma vsaj te tri mesece pozneje. Ali ima katera izkusnje, koliko casa traja, da se komisija odloci o podaljsanju porodniske - mislim, koliko casa je od tega, da posljem obrazce do tega, da dobim odlocitev? HVALA VSEM!!!
Ana

TONČI. -> RE: podaljševanje porodniške (19.12.2006 13:15:34)

Ko oddaš čakaš na odločitev 3 tedne. Oddati pa moraš vsaj 6 tednov prej. Ponavadi se ene 8 tednov prej odda prošnja.

mojsoncek -> RE: podaljševanje porodniške (19.12.2006 16:13:11)

Meni so na nasem CSD rekli, da je potrebno oddati prosnjo najkasneje 1 mesec pred iztekom porodniske.

Verjetno bo najbolje, da kar poklices na CSD, kjer si prijavljena in kar njih vprasas...

lp

Stran: [1]