|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test pred izostalo menstruacijo
19.12.2006 11:55:00   
Čakajoča
Pozdravljene!

Mene zanima, kdaj se začnejo sproščat nosečniški hormoni oz. ali je kakšen test, ki ti pokaže pred izostalo menstruacijo!

Ko sem imela plodne dneve je bila sluz prosojna (tako kot mora biti); sedaj pa je bela in zelo gosta (teče v velikih količinah); ko sva imela spolne odnose, me je v nožnici peklo; sedaj me skrbi, da je kaj narobe!

Prosim, svetujte mi!

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test pred izostalo menstruacijo
19.12.2006 12:01:14   
najina pikica*
če te prav razumem,te zanima kdaj test za ugotavljanje nosečnosti pokaže da je poz.user posted image če je to to-takoj prvi dan ko zanosiš.....

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2006 12:27:03   
Grizo
Oj, Čakajoča.
Nosečniški hormon (beta HcG) se začne izločati sicer takoj, vendar so količine dovolj velike šele tam nekje, ko ti menstruacija zaostaja vsaj 1 dan (pod pogojem, da imaš seveda redno user posted image ). Takrat ti bo že pokazal CB (Clear Blue), ki je po mnenju večine najbolj zanesljiv.

Prej je vse precej nezanesljivo. Tudi krvni test. Jaz sem ga šla prezgodaj delat, pa je bil rezultat "na meji", potem pa ti ne morejo povedati niti da niti ne. Moja izkušnja je, najbolje počakati na izostanek menstruacije. Drugače boš še vedno nesigurna, pa še cel kup denarja lahko zapraviš.
Sicer pa držimo pesti user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2006 12:59:59   
florena
Jaz sem test naredila dva dni pred pričakovano M in je pokazal +. In sem noseča.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2006 13:05:37   
Nikki24
Moja user posted image  bi morala priti jutri, pa je ne bo. Sem že včeraj delala test - popoldan in sta bila dva različna testa pozitivna (BC mini in First Sign), pa še danes z jutranjim urinom tudi dvakrat +. Bom pa konec tedna še enkrat naredila test s Clear Bluejem.

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2006 13:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

če te prav razumem,te zanima kdaj test za ugotavljanje nosečnosti pokaže da je poz.user posted image če je to to-takoj prvi dan ko zanosiš.....

user posted image  Ja itakuser posted image

Najhitrej nej bi ti pokazalo 13 dni po oploditvi oz. po ovulaciji če veš kdaj si jo imela. Drugače pa najbolj zaneslivo da počakaš da ti M zamuja in potem narediš test.

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2006 14:27:24   
katis
Ja običajno pokažejo nekje 10-14 dni po oploditvi.

Na testu, ki sem ga delala jaz (ne vem točno katerega, ker mi ga je kar mož prinesel) je pisalo, da pokaže že 10. dan po oploditvi. Midva sva ga nearedila nekje 4. ali 5. dan po zaostanku M in seveda je pokazalo takoj, v nekaj sekundah, čeprav je pisalo, da pokaže po kakih 3 min....

Zato, zdrži še malo. Saj zdajle poznam eno, ki je tabletke in je imela 1.dan ZM nekje pred 10 dnevi ampak je potem en dan prepozno vzela novo tabletko in sedaj jo je strah, da je že noseča (pa mogoče še nima niti ovulacije) in že razmišlja o testu.... malce potrpljenja pa je vseeno potrebno imeti...

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2006 15:50:19   
petraz
Jaz sem test naredila prvi dan, ko mi je izostala M in je bil + user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2006 18:44:34   
Anonimen
Raje počakaj, da ti M zaostaja 1 dan. Jaz sem delala test prezgodaj (kak teden pred izostankom), ker sem imela neverjetno značilne znake nosečnosti, pa sem imela lažno pozitiven test - tisti mesec sploh nisem bila noseča.

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2006 19:24:15   
chips
Dober večer!
Jaz sem naredila dva dni pred menstruacijo test in sicer s BC mini in ni pokazalo nič,je bilo negativno.Potem sem naredila test BC mini dva dni po izostali M in mi je pokazal pozitivno ampak je bila črtica čisto rahla.
Pa sem počakala še par dni in naredila test z Clear Blue-jem in je bil tako močan plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj sem naročena pri ginekologinji 18.1.2007, joj že komaj čakam!!!

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2007 15:43:32   
Čakajoča
Ponovo pozdravljene!

Še kar nisem dočakala menstruacije (no, si je ne žilim)! Nazadnje sem jo imela pred 1 mesecem! Naredila sem teste, pa je negativno! Takrat, ko pa bi morala dobiti user posted image , pa sem imela rjavkast izcedek, ki je trajal 1 uro in to je to! Teste sem delala s Mini baby check in First sign! Je možno, da niso dovolj dobri?
Je pa tudi res, da jih nisem delala zjutraj! Danes še grem v lekarno pa Clear Blue!
Ali kaj naj naredim? Moja ginekologinja začne delatii komaj 16.1.!

Lep dan!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2007 18:03:37   
Pinokio
Jaz sem imela rjavkast izcedek par dni pred M in sem zato naredila test, pa je bil pozitiven, ko sem govorila z G. mi je rekel, da je lahko bil ss, pa ni bil in sem tudi noseča. Torej, če delaš test prezgodaj in, če je pozitiven si definitivno noseča, če pa ne, pa M še ni, pa je najbolje, da poskusiš čez kak teden.user posted image

< Sporočilo je popravil Pinokio -- 3.1.2007 18:04:19 >

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2007 11:58:49   
Čakajoča
Pozdravljene!

Danes zjutraj sem naredila test s Clear Blujem in je bil user posted image !!!!!

Upam, da ni lažen, ker bi mi bilo zelo hudo!

Sedaj pa me zanima, kako je s to folno kislino in kdaj iti h ginekologu!

Lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2007 12:37:45   
sevenka
Folno kislino kar začni jemati!
Pa naroči se pri G. ČESTITKE! user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2007 13:52:15   
Anonimen
Tudi jaz ti iskreno čestitamuser posted image user posted image user posted image

Folno kislino je pametno jemat malo pred načrtovano nosečnostjo in potem prve tri mesece nosečnosti. Jaz sem jo začela tudi jest pred dvema dnevoma, ko sem zvedela, da sem tudi user posted image . Zdaj pa samo upam in molim, da bo z user posted image  vse ok. Malo me je vsega skupaj še strah, ko vem koliko primerov obstaja, ko se najprej veselijo, potem pa sledi razočaranjeuser posted image . Amapak treba pozitivno razmišljat.

Torej tudi tebi želim prijetno nosečnost in zdravega user posted image . Lep dan vsem!

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?