r1ta -> RE: December (ke/čki) 2006 (3.10.2007 11:15:25)
|
Reisefieber (po domače rajzefiber) se lahko prevede kot potovalna vročica, ja. L_p ima prav! Gre pa za to, da imaš metuljčke v trebuhu in komaj čakaš! Gremo z avtekom, odrinemo v petek popoldan, prespimo v Frankfurtu in v soboto zjutraj nadaljujemo. Domov prispemo predvidoma okoli šeste ure zvečer. Komaj čakam. To so eni takšni posebni občutki, ko zavijem iz glavne ceste na stransko cesto ki vodi do moje vasice. Meni srce tako poje, res! Kar poletela bi do domače hiše! In ko vidim vso to zelenje in hribe... Uf... Takole, kuhinja je tipi top, posesla sem že, prah je pobrisan, zdaj še malo polikam pa bo. V petek pa še enkrat malo posesam preden gremo, pa kopalnico še moram v red spravit. Mi pa vreme nagaja. Kot za stavo dežuje že cel dan, pa bi morala še malo v šoping in v trgovino po fasngo pa ne morem v tem nalivu nikamor. No ja, saj vsega pa tudi ne morem, čeprav hitim in hitim...Enkrat bom samo sebe nekje srečala... O Renata, kako si kaj danes? Jojjj ne me motit, se mi mudi... U saj to sem pa jaz! Hmmm, boljše da grem likat...
|
|
|
|