pika30 -> RE: December (ke/čki) 2006 (17.9.2007 17:40:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Pa sem že naredila tako, da sem jih povabila na obisk ob pol sedmih, misleč da se bodo vsaj ob pol devetih zmigali. Boš ja, pa so sedeli tu do desetih, jaz sem vmes Ano podojila, spravila v pižamico in dala spat, potem so mi jo pa na odhodu zbudili... Mislim, da se bova danes z J.-jem ornk o tem pogovorila, drugače ne bo šlo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Nikar se ne pusti motit,pa če je nevem kakšen obisk,ko je ČAS,da gre Ana spat pojdi v spalnico,da jo v miru uspavaš. Tako delam jaz,ne šmirglam več nobenega,ker sem prav take ceramonije imela,kot si jih opisala.Otroka so mi podivjali,pol so se pa pobrali domov,tudi ob desetih,enajstih. Zdaj ,če je obisk še tako pozno,preden nesem Ajdo v spalnico,jih lepo prosim,če so lahko tišje da jo v miru uspavam,ko zaspi zaprem vrata in nikogar ne puščam notri.Zdaj so se že navadili da ne hodijo več tako pozno na obisk. Ti pa se kar z J pogovori,Ana je navajena na red in zakaj nebi tako ostalo.
|
|
|
|