CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: kruhek Cukrček,hvala za iskren odgovor,vendar mislim,da je tvoje obnašanje in razmišljanje skrajno neodgovorno-pa brez zamere.Uničeno nosečnost!Pa se ti zavedaš,da je ta otrok odvisen od tebe celo življenje!Grdo se sliši,vendar je resnica;ti bi imela uničeno življenje.Zakaj bi maltratirala sebe in otroka?!Razmisli.No,nisi pa povedala,ali si že rodila-kako je z otročkom? poglej, kruhek, midva sva se trudila eno leto, da nama je uspelo zanosit. In verjemi, da sem se zelo veliko presekirala zaradi tega, ker nama ni takoj uspelo. In ko nama jwe končno ratalo, sva bila najsrečnejša na svetu. In si ne predstavljam, da bi m,i takrat kdo rekel, d aje zotrokom kaj narobe. Sem se zavedala, da bo tudi moj otrok lahko kaj bolan in sem sprejela to možnost. Pač misim, d ane bi bila zmožna "odpravit" otroka, če bi mi kdo kaj slabega napovedal. In moj otrok se je, na srečo, rodil popolnoma zdrav. Sedaj imamo zdravo in veselo dvoletnico. Poglej, poznam gospo, ki so ji zatrjevali, da bo rodila prizadetega otroka (pokazalo na nuhalni). In ona se je odločila, da otroka kljub slabim napovedim, rodi. In ne boš verjela, to detece je popolnoma normalno in zdravo. Tudi ob takim zgodbah se lahko zamisliš. In si predstavljaš, koliko popolnoma zdravih otrok je bilo splavljenih ravno zaradi takoh "napak" zdravnikov?? In če redno bereš zgodbice RR-jevk , potem si najbrž že prebrala marsikatero zgodbo, kako so napovedovali zdravega otroka, nobenega rizika...rodil se je pa popolnoma prizadet otrok, nekaterim so manjali kaki otgani (in tega niso nikoli videli ne na ultrazvokih in ne napak na nuhalni).... Tako,d ase vsak odloči, kakor se. Gre pač za vsakega posameznika in njegovega otroka. Nihče mu ne sme "ukazovat" kaj mora in kaj ne. Vsak po svoji pameti. Tudi zdaj se že enkaj časa trudiva za drugega otroka. Pa ni in ni. In, ko nama bo ratalo, ne vem kako se bom odločila glede preizkav...to bom videla takrat. Želim ti zdravo nosečnost in še bolj zdravega otroka