kepica -> RE: Odebeljene stene maternice oz. endometrioza (20.12.2006 8:31:12)
|
Tudi meni se to malo čudno sliši. Ne vem, če imajo spermiji sploh kaj veze z endometriozo. Po logiki naj jo ne bi imeli. Torej, če preživijo tiste tri do pet dni ali koliko že, naj ne bi bilo nič narobe, če bi imela spolne odnose na dva, tri dni. Mene bolj zanima, s čim endometrioza ali v mojem primeru odebeljene stene maternice vplivajo na to, da ne morem zanosit. Ali to pomeni, da vseeno pride do oploditve in se zarodek zaradi predebele stene ne more vgnezdit? Ne vem, logično razmišljam. Ne vidim drugega vzroka za to. Drugače vmesnih krvavitev nimam. Imam le dolge M, ki so malo neobičajne ampak brez bolečin, to pa je tudi vse. In če mi zanositev ne bi delala težav, sploh ne bi posumila, da je kaj narobe. Me pa zelo zanima, kakšni bodo postopki sedaj naprej. Malo me spravlja ob živce, ker bom v negotovosti še cel mesec, ker prej nisem pršla na vrsto za G pregled. Mal sem nervozna, ker me skrbi najhuje, ampak poskušam odmislit in vseeno delava naprej na drugi pikici. Mogoče pa vseeno uspe. Sem pa ob brskanju po forumih zasledila, da nas res ni malo s temi težavami. Upam, da nam bo vsem čimprej uspelo zagledat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] lp kepica
|
|
|
|