|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanima me...
18.12.2006 13:32:00   
Anonimen
ojla!

prosim tiste, ki ste že bile noseče in tiste, ki veste malo več o tem, da mi odgovorite na nekaj vprašanj.

2 tedna že vem, da sem noseča.
zanima me čemu se naj izogibam, kaj naj počnem, kaj ne smem, kaj je priporočljivo jesti, kako je s prehladi... prosim za čim več nasvetov.

hvala za vse odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanima me...
18.12.2006 13:56:18   
blue sky
Najprej čestitke user posted image !

O tem se je že ogromno pisalo, tako da poglej malo nazaj. Predvsem pazi nase, sploh v tem letnem času. Poskusi jesti čim bolj zdravo; paziti moraš, da se ne okužiš s toksoplazmozo (surovo meso - biftek, pršut, slabo oprana zelenjava z vrta, stik z mačkami ...). Pomembno je tudi, da uživaš folno kislino - tablete Tifol.

Sicer je pa najboljše, da pobrskaš malo na netu, ker je tega ogromno, npr.
http://www.mojmalcek.si/nosecnost/prehrana_nosecnost.htm
http://www.fidimed.si/zdravstvene_teme/clanki_strokovnjakov/29/nosecnost.html

Drugače pa ti želim lepo in brezskrbno user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 14:35:50   
janapan
Če nimaš težav živi tako kot prej, jaj tako kot prej tudi športaj se tako kot prej...če kadiš opusti kajenje, ne se ga napivat......v glavnem živi normalno...ker ne veš ali si že bla okužena s toksoplazmozo se izogibaj surovemu mesu, pršutu in raznoraznim salamam domačega izvora...dobro operi zelenjavo z vrta ter izogibaj se mačjim iztrebkom. Če imaš doma muce to ne pomeni da se jih ne smeš dotikat al pa jih crtat sam potem si pač umij roke...pes ni prenašalec ; )

Aja kupi si folno kislino in jo začni jesti...to je pa tudi vse  ;))

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 17:04:30   
nuala
Čestitam.
Čim manj kompliciraj, izogibaj se mehkim sirom, surovemu mesu in mačjim iztrebkom.
Če moreš, čim več počivaj in izkoristi čas, da se posvetiš sebi in partnerju.

ker potem zase nekaj časa ( dni, tednov, mesecev, let  ) ne boš imela več časa...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 22:04:15   
Anonimen
Prehrana nosečnice
Toksoplazmoza
Rast zarodka

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?