Kaj pripraviti možu za 30.letnico? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Kaj pripraviti možu za 30.letnico? (18.12.2006 10:34:32)

V soboto moj mož praznuje 30 let (rojstni dan je imel že 13.12., ampak v soboto imamo žurko). In rada bi mu "ušpičila" ene par luštnih for, da si bo ta rojstni dan zapomnil bolj kot druge. Zadnjič smo bili na 40-letnici od enega kolega in so mu ful dobrih for naštimal, jaz pa nimam idej, zato vas prosim za pomoč. Lahko je več akterjev, saj mi bodo pomagali tudi drugi udeleženci na fešti. Hvala.

LP; Bejba

Klarita -> RE: Kaj pripraviti možu za 30.letnico? (18.12.2006 13:32:03)

Jaz sem mojemu nastavila po vseh stopnicah svečke (čajne), v stanovanju pa je bila tema, gorelo je 30 čajnih svečk po celi dnevni, igrala je njegova priljubljena glasba, na stropu je bilo 30 balonov, na mizi šampanjec v posodi z ledom in na sredini mize torta. Moj je bil tako vesel, da so kar solze pritekle. Pa seveda darilo ga je čakalo na mizi.
Če boš imela zabavo, lahko naredite "zabavo presenečenja" in ga pričakate v temi....

Bejba -> RE: Kaj pripraviti možu za 30.letnico? (18.12.2006 20:32:04)

Ja, saj to je super, ampak jaz mislim kakšne igrice kot npr na fantovščini ali dekliščini, da bi bilo malo smeha in, da bi si zapomnil kdaj jih je imel 30  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Stran: [1]