Maxi-Cosi Priori SPS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

dory -> Maxi-Cosi Priori SPS (3.9.2004 13:15:23)

A ima kdo izskusnje s tem avtosedezem...kupujem novega pa mi je 50k sit kar precej dnarcka...

papa,teja

mehurčica -> Maxi-Cosi Priori SPS (3.9.2004 13:53:19)

http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020203&ProdID=36

Jaz sem tudi tega gledala.(drugo barvo) In me zanima, kako dolgo trajajo kaj te akcije v Infantinu???

Lp:miska:

beti 1 -> Maxi-Cosi Priori SPS (3.9.2004 14:20:09)

Poznam sicer samo uporabnike Rodi-ja, ampak so z njimi zelo zadovoljni.
Če je šele od začetka septembra v akciji potem bo verjetno do konec septembra, če pa je v katalogu v akciji pa bo dokler velja katalog.
Če mene vprašaš je za isto ceno temu sedežu dobra alternativa Kiddy life plus. Je v bistvu od 9-36kg. Če imaš dovolj veliko lupinico se ravno prav izide.
Naš :duda: ma nekaj čez 8 kg, pa smo ga zadnjič peljali in se je imel bolje kot v lupinici. Imajo pa jih po novem v Arielu.
lp
beti 1

malika -> Maxi-Cosi Priori SPS (3.9.2004 21:43:49)

Infantino akcije trajajo do konca meseca.

Drugače pa tudi jaz navijam za Kiddy, za katerega me je navdušila Beti1 :bravo: .Sem ga šla pogledat v Ariel in je super, pa še finančno zelo dosti prihraniš.:bravo::bravo::bravo:
Po ADACu pa je na prvih mestih s Romerjem in Maxi cosijem. :)

mehurčica -> Maxi-Cosi Priori SPS (3.9.2004 21:56:57)

No, bom pa šla tudi jaz pogledat Kiddy-ja naslednji teden. Sej vem, da se dolgoročno ful splača, ampak še morem naštudirat razporeditev trenutnih financ.:ups:

jasmina -> Maxi-Cosi Priori SPS (4.9.2004 21:56:00)

Zelo veliko izbiro avtosedeževi imaš tudi na (upam, da mi bo link uspel)
imaš še eno tridimenzionalno sliko.
Aja, pa obstajajo tudi taki avtosedeži od 9-36kg in se dolgoročno zelo splačajo, saj so od 20.000 sit naprej. No, pa saj boš sama videla.

jasmina

Stran: [1]