Oteklina v dimljah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Medvedka -> Oteklina v dimljah (17.12.2006 21:13:16)

Lepo pozdravljene!

V dimljah na desni strani nad pregibom se mi je pojavila oteklina, ki je kdaj večja, kdaj manjša. Če ležim je praktično ni čutiti, ko pa vstanem, se mi brž pojavi in me nekaj časa tudi boli (kot če imaš oteklino kje drugje in te v pokončnem položaju pač boli, ko se poveča pritisk krvi ali karkoli že).

Ali je to kila? Slišala sem, da se lahko med nosečnostjo pojavi zaradi povečanega pritiska v trebuhu...
Ali ima katere izkušnje s tem? Zanima me, če se je kateri pojavila kila med nosečnostjo in kako je v tem primeru rodila - ali lahko vseeno rodiš normalno (zaradi pritiskanja pri porodu)?

Hvala za odgovote in LP!

smotka lonib -> RE: Oteklina v dimljah (18.12.2006 14:39:06)

Medvedka! Meni se je pri drugem otroku napravila taka bula oziroma kila. Mi je moja zdravnica rekla, da bom šla po porodu na operacijo ampak mi ni bilo treba, ker je po porodu izginila. Pojavila pa se je zaradi povečanega pristiska trebuha. Pojavila se mi je tudi v tej nosečnosti in me nič ne skrbi. Ko vstanem se pojavi in ne boli, ko pa se uležem je ni. Ne skrbi preveč, vseeno pa povej svojemu G, da boš bolj mirna.

Pa lep pozdrav!

Stran: [1]