Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 17.12.2006 20:50:28
|
|
|
|
triša
|
Lahko s temperami, pa ne rabiš jih fejst redčit, kar bolj goste naj bojo. Pride odtis bolj plastičen.Samo pazi da ji boš roke potem dobro oprala. Sicer pa ne vem zakaj bi morala barve potem stran vršt??
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 17.12.2006 20:54:32
|
|
|
|
bobika
|
Te prsne barve imajo rok uporabe 3 leta, tako, da ti v vsakem primeru pridejo prav. Mi smo ravno včeraj delali odtise . Je pa pri enem mesecu zelo težko narediti odtis. Mi smo ga komaj pri treh mesecih
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 17.12.2006 20:54:40
|
|
|
|
eya
|
Pa glede na to, da je tvoja mala stara šele en mesec, boš verjetno težko naredila odtis rokic, ker tako mali nočejo razpreti prstkov Odtis nogic bo pa šel.
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 17.12.2006 21:16:13
|
|
|
|
frrrr
|
priporočam, da naredite odtise na A4 format in potem izrežete in dodate v knjigo spominov ali kamorkoli že... ne direkt v knjigo, ker bo štala... z možem sva bila oba modra, cela previjalna je bila modra, pa tamauček tudi so pa fajn te prstne barve, ker se z lahko to sperejo... med prsti na nogici in roki nisem mogla s krpico odstranit barve, v banjici pa je kar samo šlo stran takoj v stiku z vodo... obilo užitka in smeha!
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 17.12.2006 21:59:22
|
|
|
|
ElaM
|
Ne ji delat odtisov s tempero, ni fajn, če bi zanesla kaj v usta. Kupi prstne barve in ji jemlji odtise vsak mesec, pa bojo šle hitro v promet.
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 17.12.2006 23:34:23
|
|
|
|
lelaval
|
S temparami sem jaz delala starejšima (potem pa sta se še sama igrala), pa sem ju ful težko umila. Uporabi raje prstne barve - grejo bez težav sprat, rok trajanja je tudi pa let in verjemi, mala bo ful uživala, če bo lahko packala z njimi (vem iz lastnih izkušenj - moji starejši so pri 9. leih še vedno zanimive).
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 18.12.2006 2:57:40
|
|
|
|
max23
|
lahko probaš tudi z navadno šminko, je obstojno pa še lahko se z nogice odstrani
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 18.12.2006 8:14:10
|
|
|
|
Naty*Taja
|
jaz sem pa to naredila v barvno fimomaso, spekla in imamo rokice in nogice obeh pri treh mesecih!
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 18.12.2006 8:54:29
|
|
|
|
lili79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja jaz sem pa to naredila v barvno fimomaso, spekla in imamo rokice in nogice obeh pri treh mesecih! Naty-Taja a lahko to mal podrobno razložiš na kakšen način se to naredi, ker jaz imam za take stvari dve levi roki (pa kakšni bi rekli, da je še več kot samo dve ) Hvala! Lp
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 18.12.2006 9:16:06
|
|
|
|
MarijaPo
|
z bombico od nalivnika - torej tinto
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 18.12.2006 9:46:16
|
|
|
|
lojzika
|
Jst sem tudi s temperami, pa sem brez problema umila dol, je pa res da sem temperke kupla v 199 šopu
|
|
|
|
RE: odtisi nogic in rokic.... s čim? 18.12.2006 9:55:07
|
|
|
|
Natti
|
Jaz sem s tempero in čopičem pobarvala nogico, naredila odtis in lepo umila. Vse gre takoj dol.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?