Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 17.12.2006 19:25:52
|
|
|
|
Sonrisa
|
Jaz jo z milom umivam po potrebi. Čeprav se načeloma vsak dan tuširava, se ponavadi pač samo z vodo. Če je enkrat na teden z milom ali pa dvakrat pa ne štejem. Stari pa smo skoraj 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 17.12.2006 20:01:39
|
|
|
|
Luskan
|
Dojenčka lahko z milom kopaš dvakrat na teden. Do kdaj, ne vem, mislim pa, da je najbolje čim dlje, saj mu milo suši kožo. Če te moti, da ga kopaš samo v vodi, vodi dodaj otroško olje - ima super kožo, preizkušeno.
|
|
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 17.12.2006 20:40:55
|
|
|
|
eya
|
Mi milo še kar uporabimo samo 1x tedensko (pri starosti 8,5 mesecev).
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 17.12.2006 21:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je star 13 mesecev, pa ga z milom kopam 1-2 x na teden, drugače se pa vsk dan kopamo samo z vodo
|
|
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 17.12.2006 22:02:53
|
|
|
|
til
|
Naš je tudi star skoraj 13 mesecev pa ga tudi samo 2x na teden z milom kopamo ali tuširamo drugače pa z vodo. Intimne dele in pa roke pa mu vedno čisto malo namilim.
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 17.12.2006 23:12:38
|
|
|
|
maliva
|
Moj bo pa kmalu leto, pa še vedno samo oljne kopeli uporabljamo... Mlačna voda, kanček olivnega olja. Doslej mu samo enkrat glavico umila s šamponom, ker se je namazal z grisom . Drugače se mi pa mila zdijo nepotrebna. No, razen za rokice.
|
|
|
|
RE: dojenček-kopanje z milom 18.12.2006 12:15:02
|
|
|
|
najina pikica*
|
mi našega z milom kopamo 2-3 na teden
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?