nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> nosečnost (17.12.2006 15:46:41)

zdravo! zanima me kako bi odpravila težave  z hemeroidi v nosečnosti sem v 8 mesecu. na wc redno hodim samo sedaj ko se mi je to pojavilo se bojim da se bo še bolj razbolelo. ali naj to omenim svoji G. sicer sem slabokrvna ta teden bom dobila injekcijo, ker mi tablete in prehrana nič ne pomaga. prosim če mi katera svetuje oz. ali je imela katera takšne težave.L.P.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: nosečnost (17.12.2006 16:27:38)

Pejt do zdravnika, ti bo predpisal Faktu kremo za v danko, drugače pa ti svetujem da si rit opereš vedno, ko greš na veliko potrebo in si umivaš z mrzlo vodo, da nekoliko omiliš hemeroide oz. se jih lahko celo znebi, če je to na začetku. Ne bi te rada strašila, vendar največ hemeroidov dobijo ženske, ko rodijo in po mojem ne-bi rada, da se ti stanje še poslabša. Poskusi, drugače pa ti preostane samo še odstranitev operativno.

lunca2 -> RE: nosečnost (17.12.2006 19:17:04)

Res je bolje, da greš k zdravniku, saj bo on najbolje vedel kako naprej. Res pa je ta FAKTU krema odlična.[sm=smiley20.gif] Meni je zelo pomagala, ko sem imela probleme v bolnici (vendar ne v času nosečnosti).

Stran: [1]