Anonimen -> RE: obdrzati otroka pri 18? (16.12.2006 10:19:44)
|
mame smo itak tako programirane, da svojih orok ne zapustimo niti v najtežjih trenutkih. Očetje pa se res omehčajo ob pogledu na vnukeca (sploh, če je prvi). Ko sem jaz hodila v šolo, je bila sosošolka noseča. Ker je rodila pred zaključkom šolskega leta, ji je šola šla na roke in je pri nekaterih predmetih že prej odgovarjala in pisala, nekaj pa kasneje. Zadnji letnik pa je normalno obiskovala. Upam, da se boš odločila, kot sama misliš, da je prav in svoje IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Po tvojem pisanju sklepam, da če si noseča, si tega otroka želiš obdržat. Nič nimam proti splavu, a sem prepričana, da je hujša tista bolečina, ki te spremlja celo življenje, če se odločiš, da ga ne obdžiš. Ko sem bila 3. noseča, sem si rekla, da bom naredila splav, pa tudi mojemu sem tako rekla, in, da naj me niti ne poskuša prepričat. In je spoštoval mojo odločitev. Potem pa sem odkrila RR, kjer je ena tudi oklevala ali bi rodila ali ne in je napisala, da bo otroka obdržala, ker ga bo lažje nosila po rokah, kot pa na vesti. In te besede so tudi mene prepičale, da sem otroka obdržala (čepav sem itak sama pri sebi vedela, da se mu ne bi mogla odrečt). In moj je je spoštoval tudi to odločitev. Danes je mala pavi sonček in veselje vseh. Jaz sem ti napisala, kako sem sama doživljala, ti pa se odloči po svoji vesti, ne pa po nasvetih dugih. Kajti, ko dobiš otroka, je tvoj do konca življenja. Kar pa se tiče pomoči tvojih - moške je strah takšne odgovornosti (čeprav tega nočejo priznat), a, če bi ti tvoj fant stal ob stani, če otroka obdržiš, je to velik plus. In mama bi ti pomagala - mame smo itak tako programirane, da svojih orok ne zapustimo niti v najtežjih trenutkih. Očetje pa se res omehčajo ob pogledu na vnukeca (sploh, če je prvi). Ko sem jaz hodila v šolo, je bila sosošolka noseča. Ker je rodila pred zaključkom šolskega leta, ji je šola šla na roke in je pri nekaterih predmetih že prej odgovarjala in pisala, nekaj pa kasneje. Zadnji letnik pa je normalno obiskovala. Upam, da se boš odločila, kot sama misliš, da je prav in svoje odločitve kasneje ne boš obžalovala. verjamem da je tezko dat stran nekaj kar je del tebe.in vem da bi mi blo zelo zal ceprav vem da tudi otroka obdrzat je tezka odlocitev.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]ampak jaz imam močno voljo in vem da če bom otroka obdžala bom mu dala vse najboljše kar mu pač lahko nudim.
|
|
|
|