pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mss. -> pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (15.12.2006 21:52:55)

pozdravljeni!

rabila bi vašo pomoč. vsako jutro me obide slabost vendar nato neha,pojavi se tudi popoldne in zvecir včasih,vedno pa se pojavi zjutraj. moje dojke so napete in tezke. izcedek iz noznice je rjavkast. utrujena sem in veckrat popoldne kar zaspim za nekaj ur.sem tudi bruhala 4x v enem dnevu.pogosto grem na wc urinat. veckrat mam obcutk vrtoglavice. do jedi imam nekaksen odpor kar je cudno. imela sem telesno temperaturo 37,4. trebuh je napet.povedati pa moram da na znake nosecnosti sumim saj sem bruhala v tem primeru kontracepcijska tableta ni delovala,ena se mi je celo ponesrecla in se zdrobila,enkrat pa me je celo dez ujel in so ble cisto mokre kar pomeni da se je njihovo delovanje zmanjsalo vsaj tako sem prebrala. spolne odnose sem pa imela brez kondoma. zanima me kaj menite vi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
odlocila sem se pa da kljub temu ce dobim krvavitev opravim test 4dni po zacetku krvavitve saj to morda ni menstruacija. ali je prav 4 dni po temu da ga opravim ali ga naj opravim kar takoj ce men. zamuja in tudi ce ne?

ze naprej hvala za odgovore.

Marogica -> RE: pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (15.12.2006 22:05:16)

Meni delujejo ti znaki kot znaki nosečnosti, vendar nisem jasnovidka. Najbolje bo, da čimprej opraviš test nosečnosti, lahko že en dan po izostanku menstruacije. Tako sem naredila jaz in test je bil pozitiven.

Luskan -> RE: pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (15.12.2006 22:11:52)

Zna bit nosečnost, tudi zaradi rjavega izcedka (tudi pri meni jebil). Čimprej napravi test in javi.

ribica. -> RE: pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (15.12.2006 22:15:25)

Kar opisujes, so skoraj komplet nosečniški znaki. Sploh ne vem če bi seznamu lahko še kaj dodala. Edino ni mi jasno ali je nosečnost zaželjena.

mss. -> RE: pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (15.12.2006 22:55:20)

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

Kar opisujes, so skoraj komplet nosečniški znaki. Sploh ne vem če bi seznamu lahko še kaj dodala. Edino ni mi jasno ali je nosečnost zaželjena.

se popolnoma strinjam,vendar je se nekoliko prezgodaj za otroka.hvala za odgovor :)

mss. -> RE: pomoč!ali so to morda opozorilni znaki nosečnosti? (15.12.2006 22:56:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Luskan

Zna bit nosečnost, tudi zaradi rjavega izcedka (tudi pri meni jebil). Čimprej napravi test in javi.

bom javila takoj ko opravim test..:))

Stran: [1]