Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
neredne menstruacije in zanositev 15.12.2006 21:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Prvič se obračam na vas z vprašanjem, čeprav vas spremljam že kar nekaj časa. Mi je zelo všeč, da si pomagate in da imaš možnost se vedno z nekom pogovorit, sploh s takimi, ki imajo podobne probleme. Ste me kar nekaj naučile in sem našla veliko uporabnih informacij, zato kar tako naprej! Z lubijem sva se pred 7 meseci odločila. da bi začela resno delati na . Pred tem sem jemala KT malo več kot eno leto, po predlogu ginekologinje. Nekaj mesecev sva malo pazila, potem pa zavihala rokave in začela s polno paro (na 2-3 dni). Že pred jemanjem KT sem imela neredne , zdaj je pa še slabše. Prvič in drugič po tabletkah sem imela zelo šibke krvavitve, zdaj pa čakam in čakam na tečko, tudi po 2 meseca in je zelo boleča. Zanima me, če obstajajo kakšne meje, kako dolgi ciklusi so še normalni oz. če se da to kako uravnat in pomagat. Sem že namreč čisto zmešana od čakanja, delanja nosečniških testov in upanja, da bo mogoče le . A je imala katera tak problem? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: neredne menstruacije in zanositev 15.12.2006 21:51:58
|
|
|
|
upica
|
Normalne menstruacije so nekje do 40 dni. Kakšno metodo ugotavljanja ovulacije pa uporabljaš?
|
|
|
|
RE: neredne menstruacije in zanositev 16.12.2006 11:57:56
|
|
|
|
Taula
|
Jaz imam isti problem. Odkar ne jemljem tablet sem imela menstruacijo med 30 in 47 dnevom. Bila sem pri ginekologinji. Ultrazvok je pokazal da je vse OK, ona pa mi je dejala da v kolikor je ovulacija ni važno če so ciklusi dolgi. Važno da sploh so.
|
|
RE: neredne menstruacije in zanositev 16.12.2006 12:26:19
|
|
|
|
Udb
|
Pri meni je bilo enako -s tem da sem imela po prenehanju jemanja tabletk M na 50-80 dni!!!! Sem bila že čisto obupana, ampak mi je ratalo zanositi. Samo malo dlje je trajalo (1 leto).
|
|
|
|
RE: neredne menstruacije in zanositev 17.12.2006 9:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore! Ste me kar malo potolažile. Zanima me pa, ali je sploh možno, da ni ovulacije, če imaš krvavitve, pa čeprav z nerednimi ciklusi. Kakšne metode pa še obstajajjo za ugotavljanje ovulacie, razen merjenje BT, opazovanje sluzi, ovulacijski testi? Pa saj če sva pridna (skoraj vsak drugi dan), bi moralo v vsakem primeru enkrat prijet, a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?