pantley (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


45ziga -> pantley (14.12.2006 19:53:23)

Pozdravljeni!
Zanima me, kaksne so vase izkusnje z nasveti E. Pantley in knjige Otroski jok- brez joka v sanje? Meni se zdijo kar smiselni, le da je nasa mala se premajhna, da bi vse upostevali (6 tednov). Prvi nasvet pa le deluje- namesto uro ali uro in pol dolgega nocnega dojenja=crkljanja, zadosca 20-30 min hranjenje in kratko crkljanje, potem pa miren spanec v kosku. Upajmo, da bo cimdalj trajalo!




Leone -> RE: pantley (14.12.2006 20:28:30)

Prebrala sem jo že 3x v detajle in metode se mi zdijo zelo v redu. Ne trpimo ne starši ne otroci. Če pa deluje, je pa verjetno odvisno od vsakega otroka posebej. Načrti naj bi bili precej individualni, važna pa je doslednost. Včasih bo treba več časa namenit določeni metodi, kakor če bi zadevo rešili po "starem". Jaz sem za in imam namen poizkusit takoj, ko se naš mali otrese viroze. Kakšni bodo pa rezultati, bomo pa vidli.




ČebelicaMaja -> RE: pantley (14.12.2006 22:09:53)

tudi jaz sem jo prebrala, metode so v redu - je pa tko, da je od otroka do otroka razlika in pri nas je kaj palilo, kaj pa ne... se pa obdobja itak spreminjajo, tko, da vsaj jaz za našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ne morem rečt, da je bilo spanje konstanta...




Stran: [1]