Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Taša -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (2.9.2004 20:09:20)

Naša tamala je stara danes dva meseca. Še vedno večino dneva prespi. Ponoči spi celo noč. Nevem jaz sem že malo pozabila kako je. A je to normalno da tako veliko spi? Nekateri mi govorijo da naj bom srečna da imam takšnega otroka meni pa vendar ne da mir da vas malo povprašam če je to O.K. !! LP

dory -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (2.9.2004 20:15:10)

Blagor tebi...nas takrat dvomesecnik je izredno malo spal, ko je bil pa buden pa je non stop jokal...na koncu tudi mamica z njim...no pri stirih je postal pravi angelcek...se dobro :)

papa,teja

* -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (2.9.2004 20:15:14)

Moj spi manj podnevi, skoraj nič..razen v vozičku...ponoči še vedno isto kot prej..prvo rundo do 7ur ali 8 ur..potem pa dojenje na dve uri!

Lp!

* -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (2.9.2004 20:15:36)

Moj spi manj podnevi, skoraj nič..razen v vozičku...ponoči še vedno isto kot prej..prvo rundo do 7ur ali 8 ur..potem pa dojenje na dve uri!

Lp!

monika2004 -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (2.9.2004 20:21:31)

Zdravo! Moj je star dobre tri mesece in od kar sva prišla iz porodnišnice mi spi od 9 zvečer do 7 zjutraj. Valda da je normalno bodi vesela!Bodi mirna!!!!!! Pomisli kaj bi bilo če bi morala ustajati vsake dve uri!?

cenki -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (3.9.2004 15:27:59)

Naš mali princ bo star dva meseca v nedeljo. Čez dan spi s premori po dve uri skupaj, ponoči pa prvo rundo pet ur, potem po dve. A si ti svojega kako navajala na nočno spanje ali si je kar sam uredil tak ritem. Ali je bil v bolnišnici vseskozi s tabo (rooming in)?
Je pa že ful fajn ko se malo smejijo in reagirajo na glas, kajne?

Taša -> Kakšni so bili oz. so vaši dvomesečniki (3.9.2004 15:37:19)

Jaz moje nikakor nisem navajala na nočno spanje. Vedno dlje je spala.Že na začetku je spala nekje od 22 do 3 ure potem pa je samo podaljševala. V bolnišnici je bila vseskozi z mano. Prvo noč v porodnišnici sva spali skupaj in res je kar naprej visela na zizi. Naslednje dni pa se je zadeva že nekako stabilizirala. No danes že spet skoz spi. Samo koliko se podojiva in previjeva. Zgleda tak kot da bi ji dajala "šnops" za pit. Sem bila pri kolegici na kavi-jo prenašam iz avta v voziček pa nato v stanovanje ona spi kot ubita.... Res pa je da ogromno časa prebijeva zunaj na sprehodih.. Sigurno sva zunaj ene 5 ur dnevno...

Stran: [1]