|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko se ti ne da.....
14.12.2006 10:00:28   
barakuda
iti na novoletno zabavo namreč... in to s sodelavci.

Joj, že cel teden me "mori" sodelavka s to zabavo in bolj ko ji dopovedujem da se mi res ne da (neumno mi je uporabljati neke izgovore k jih nimam), bolj mi teži.

Kot prvo je razlog razdalje in sicer 100km od domačega kraja. Je možnost tam prespati, ampak to gre cel dan v ....
Kot drugo, sem ponavadi že okoli 22-33h popolnoma izčrpana in vidim samo še posteljo, kakšna žurka neki user posted image
Kot tretje, sem pa veliko raje s svojima user posted image , kot pa tam med direktorji, poddirektorji, ritolizniki, manekenkami, ....user posted image

A sem čudna user posted image ? Saj se sprašujem, če sem pri svojih rosnih 30. preveč zapečkana, samo mi je veliko bolj v veselje biti doma z družino kot pa nekje...

Potem po drugi strani imam pa kar nekako slab občutek, ker že odkar sem pri firmi nisem bila na nobeni zabavi (nosečnost, porodniška, ...) in se bojim, da zaradi tega nebi slučajno bila ob službo. Ampak zabave pa naj ja nebi bile merilo kajne?

no, mal sem se mogla izpraznit, ker me ta user posted image user posted image  zabava najeda že celih 7 dni. Pa tako lep je lahko december...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko se ti ne da.....
14.12.2006 10:12:55   
al1*
V primeru, kot ga opisuješ tudi jaz ne bi šla na zabavo.
Glede sodelavke se pa jaz ne bi niti sekrala niti iskala izgovore: ne grem, ker mi ni in pika.

lp

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 10:34:46   
kalbo
A delaš slučajno v Pekarniuser posted image

Glej, na takih zabavah so direktorji in poddirektorji pa šefki čist navadni ljudje. Tam lahko marsikaj poveš, se pač zabavaš in spoznaš svoje nadrejene in podrejene v drugačni obliki, kot jih poznaš sicer.
Ob službo prav zagotovo ne boš zarad tega. Lahko bi si pa privoščila enkrat na leto malo odklopa.

V našem oddelku so je teh fešt malo morje, ker so poleg naše še od podizvajalcev. Sam vsako leto izberem dve, ker za več ne morem, ker sem rad doma.
Na tvojem mestu bi šel. Tud moja žena gre na Bled na fešto, rade volje, pa ni manekenka (s tem misliš gotovo lovače, ki se našponajo pol se pa slinijo okol šefkovuser posted image )

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 13:00:30   
srki
Če se ti ne da oz. si ti ne gre, pač ne greš. Pa naj se sodelavka na glavo obrne. Ne razumem ljudi, ki težijo, če nekdo jasno in glasno pove, kaj hoče.

Naši so imeli tudi prejšnji petek zabavo, jaz nisem šla ravno iz razloga, ker sem predaleč, cel dan bi mi šel, pol pa še domov vozit. Za prespat pri kom pa mi ni.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 13:17:38   
soncece24
Reči, da prideš, potem pa pač ne greš, samo da bo mir. Potem pa reči, da je otrok vročino dobil in nisi mogla prit. Če ti ni za it pač ne idi, ne vidim problema.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 13:25:03   
nuala
Hja, glede na to, da še nisi bila na nobeni službeni zabavi; morda ti bi bilo pa všeč? Včasih je treba poskusit kako novo stvar, lahko da se boš ful zabavala, ali pa boš neskončno vesela, ker lahko greš nazaj domov.

Te pa razumem. Kljub vsemu je to "žurka s sodelavci", česar nisem nikoli popolnoma razumela. Potrudit se moraš, da dobro izgledaš, da si družabna, prijetna, nezadrta, da kaj popiješ, ampak spet ne preveč, da si razposajena, ampak ti ne uide kakšna bedasta,... Popolnoma sprostit se na službeni zabavi najbrž ne more nihče, morda le šef( ? ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2006 9:50:39   
barakuda
Hahaha kalbo, ne ne delam v pekarni user posted image
Mogoče je bil škratek kriv za tvoje razmišljanje.... zapečkana user posted image - mislila sem zapečkar(ska), saj niti ne vem, kako se prav napiše user posted image

Razumem in vem, da je včasih fino it mal ven in se sprostit. Samo se mi zdi, da moraš biti za to in ne nakaj na silo.
Saj sem bila včasih non-stop  na vseh feštah, ki so se odvijale, samo sedaj odkar imam otroke, pa mi to ne diši več. Enostavno raje povabim prijatelje k sebi, kaj pojemo, popijemo in to je zame dovolj.

Ni pa mi do:

"Potrudit se moraš, da dobro izgledaš, da si družabna, prijetna, nezadrta, da kaj popiješ, ampak spet ne preveč, da si razposajena, ampak ti ne uide kakšna bedasta,... Popolnoma sprostit se na službeni zabavi najbrž ne more nihče, morda le šef( ? ). "

nuala, bolje nebi mogla napisat. Točno to sem imela v mislih. Ne morem hliniti dobre volje in navdušenja, če ti pa ni do tega.

hvala za vaša mnenja, so me potolažila in odgnala še tisti kanček morda malo slabe vesti

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2006 10:57:08   
kalbo
Ne, nisem mislil, da si zapečkarska. Moja ženka dela v Pekarni in tam se tud punce puntajo proti feštiuser posted image

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2006 13:13:32   
Mojca20
Jaz bi absolutno ostala DOMA! 

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2006 13:19:10   
Mojca20
Aja, tudi jaz že kakšna 3 leta nisem bila. Prej sem vedno uživala, sedaj pa mi nikakor ni dišalo. Sodelavke so mi navijale da naj grem, tako kot tebi in sem šla. In moj občutek se je izkazal kot pravilen, saj sem hotela že takoj po večerji domov (ob 9.00 uri user posted image

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2006 17:29:58   
Erdbeere
Jest bi pa takoj šla user posted image user posted image user posted image pa sem danes žal morala eno zurko odpovedat, ker moj možek dela popoldan, pa bi morala tudi v Mb jet pa mi ne bi bilo težko, ker vidim pri sebi, da mi prav manjka malo sprostitve, pa nisem nobena "manekenka" samo v službi se pač odlično počutim 

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2006 18:00:01   
Anonimen
Druženje na takih zabavah je ponadi zdravo za medsebojne odnose. Ponavadi je pa itak ravno obratno, kot pričakuješ. Vsaj pri meni. Če mislim, d abo brez veze, se razvije prav fajn zabava.

Ampak priznam, da če bi se morala 100 km daleč peljat na eno klinčevo zabavo, to se mi pa najbrž res ne bi dalo.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2006 19:02:09   
Moyca_
Ampak priznam, da če bi se morala 100 km daleč peljat na eno klinčevo zabavo, to se mi pa najbrž res ne bi dalo.
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
se podpišem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2006 22:20:37   
kalbo
Moja žena se je dons odpeljala iz Grosuplja na Bled na zabavo, mali spi, Kalbo pa osamljenuser posted image , pa spet blažen med ženami tle na RRuser posted image
Sam tko je prav, punca rabi mal sprostitve, ker mora prenašat dva otročička doma, mene, pa tamalgauser posted image

Punce, Kalbo ma vas raduser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2006 22:51:24   
Magi*
jaz pa priznam, da mi je fajn iti na novoletno zabavo (novoletni gala ples, kot so ga letos poimenovaliuser posted image ), ker bom po dolgem času lahko neobremenjeno poklepetala s svojimi sodelavci, katere zdaj srečam samo "v letu" na stopnišču. in prav pogrešam druženje izven formalnih druženj na sestankih.

sicer tudi jaz nisem ravno tip za "službene" zabave, ampak pri nas je to skoraj edina priložnost, da se res lahko v miru sklepečemo. enkrat letno je prijetno:) bo pa letos čisto blizu mojega domauser posted image user posted image user posted image  - grem lahko v štiklah pešuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?