tikka -> kam postaviti posteljico? (14.12.2006 9:42:09)
|
Imam dilemo kam postaviti posteljico za novorojenčka in ker nimam nobenih izkušenj me zanima vaše mnenje. Torej situacija je sledeča-imam posteljico, ki sem jo sprva nameravala imeti v spalnici poleg postelje, vendar sem ugotovila, da bo to zelo težko izvedljivo, oz. bo potrebno vse preuredit, da bo prostor sploh prehoden. Edina možnost je pod oknom, kar se mi pa ne zdi dobro, pa še radiator je tik poleg. Poleg spalnice pa trenutno urejava otroško sobico, kjer je prostora zadosti in tam bodo tudi vse ostale zadeve (previjalna...) in sedaj ne vem-ali naj otročka že od začetka imam ločeno v sobici (seveda pri odprtih vratih) v posteljici ali naj spalnico obrnem na glavo in stlačim poleg postelje še otroško posteljico in kasneje preselim posteljico v svojo sobo? Brala sem tudi o napravi Angelcare, ki nadoruje dihanje in premikanje in me zanima ali je to smiselno kupiti in tako imeti boljši nadzor nad spanjem dojenčka v sosednji sobi? Tretja možnost pa je, da nabavim košek, ki pa ga lahko postavim poleg postelje, ampak tudi ne vem do kdaj je sploh uporaben, saj meni zgledajo nekam majhni in ne vem če se mi ga splača kupovati za 3 mesece. Kaj menite?
|
|
|
|