Anonimen -> žleht štorklja (14.12.2006 8:06:50)
|
Punce, ki upate....te dni je krožil en vic o hudobni štorklji..... gre takole... Tri štorklje so letele skupaj v jati, vsaka s svojo "štručko " v kljunu in se pogovarjajo. "Kam pa letite vidve" In odgovori prva :" Jaz nesem prvega otroka paru, ki upa že dolgo, predolgo. Komaj čakam , da vidim njihov presrečni obraz, ko me bodo videli." In odgovori druga : "Jaz nesem sedmega otroka družinici kjer so krasni starši in ljubeče skrbijo za svoje ta male, komaj čakam , da vidim njihov presrečni obraz. " In reče tretja : "Jaz grem v samostan k nunam." Drugi dve se začudita : " Pa ja ne kakšna nuna pričakuje ?" In reče ta žleht štorklja : " Ne ne pričakuje, grem pravzaprav samo mimo, ampak mi je fanj kako se userjejo ko me vidijo!" No tako, da bi ta žleht štorklja v prihajajočih praznikih postala dobra , in namesto , da bi strašila nune, naj raje obišče čisto vse na tem forumu, tako, da drugo leto ne bo več nobene uporabnice in se bo forum "Upajmo skupaj" zaprl. Srečno vsem, veliko otroškega joka in smeha v 2007, A.
|
|
|
|