|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JE ALI NI?!
14.12.2006 6:58:10   
Klarita
Zjutraj me je dragi zbudil in me poslal na WC delat test. Zamuja user posted image  mi nekje 2 dni in sem se ful branila test delat, ker me je bilo strah razočaranja. Torej, naredila sem test in si vmes umivala zobe. Dragi je prišel za mano v kopalnico in gledal test, ga obračal in mu ni bilo nič jasno. Imam teste iz nemčije, katere bi naj uporabljali ravno v zdravstvu (tako so bili na ebayu opisani-First sign, če kdo pozna). On je od sile videl 4 črtice. Ko sem ga sama pogledala in mu razložila kaj mora gledat in kaj velja, sem mu rekla, vidiš te user posted image , to pomeni nosečnost user posted image , kaj to je to? On me je čudno gledal in ni vedel kaj se zdaj v moji glavi dogaja, dokler mu nisem rekla ATI. Takrat je le izbulil oči, me objel in solze sreče so pritekle pri obeh. Črtica sicer ni ful močna, ampak sva jo oba videla. Danes popoldan naredim še enega za ziher. Ne morem verjet, če je to to, punce moje, sem user posted image . Neki znaki so sicer bili, nisem jih hotla resno jemat, ker sem mislila, da se mi spet samo zdi, ampak so očitno tokrat bili pravi. Mogoče so miklavž in božiček in dedek mraz res prebrali najino pisemce. Vam poročam popoldan. Kar tresem se. Upam, da ni to bil lažen test.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JE ALI NI?!
14.12.2006 7:02:04   
Anonimen
Klarita user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image . Naj bo to res to in hvala bogu, da te je božiček že obiskal in prinesel najlepše darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 7:13:39   
lana38
Klarita user posted image !
Čestitam. Kakšni pa so bili ti znaki, na katere se nisi ozirala?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 7:30:26   
florita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še enkratuser posted image  Klarita, pomoje si srečka nosečka. Kakšne znake si imela, prosim povej? Čestitke tudi atiju!!!!

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 7:38:12   
pina-1
user posted image user posted image user posted image bravo klarita..... čestitam in čim lepšo nosečnost ti želim

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 8:29:30   
MP30
odlično! ti iz srca čestitam user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 8:30:18   
Maj75
Klarita,

čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image ! Pa lepo user posted image .

Maja

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 8:30:25   
florena
user posted image user posted image user posted image  čestitke tudi z moje strani......tudi jaz sem včeraj zagledala user posted image  in sem zelo vesela....čestitke še enkrat...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 10:24:37   
petraz
ČESTITAM tako Klariti kot tudi floreni  ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
.... in čimveč lepih trenutkov v nosečnsoti....user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2006 12:12:49   
Lona76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam Klarita in lepo user posted image ti želim!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2006 12:20:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

user posted image ČESTITAM!

No pa ti je(vama je) uspelo. Sem res vesela zateuser posted image

Zdaj se pa preseli na forum nosečnost in uživaj kolikor se da v user posted image .
Pa sem pa tja pridi še k nam čakajočim pošpegat in nam popestrit dan kakor si nam jih že do sedaj.user posted image

(odgovor članu Lona76)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2006 12:58:19   
andreja2000
kilarita
ful sem vesela zate!Kako lepo!
user posted image  Č E S T I T K E user posted image

VESELO IN ZDRAVO user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2006 14:20:21   
bodoča
Srčno vama privoščim to pikico, ki raste v tvojem trebuščku, to bo zelo srečen user posted image , ker ga bosta imela tako zelo rada. user posted image  čestitam!

mojeustvarjanje

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2006 14:24:49   
tasi81
Čestitke tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image . Letošnji božič bo pa zares lep!!!

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2006 14:37:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke obema

(odgovor članu tasi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2006 16:25:26   
Klarita
Evo me punce. Preden sem pojedla kosilo, sem šla še enkrat delat test. Črtica se je pokazala že takoj in čez par minutk je bila zelo močna. Torej nedvomno sem user posted image , čeprav bi rada imela potrdilo še od G.
Moj user posted image me je že čakal na oknu in me pozdravil z "zdravo mami". Sploh še ne dojemam. Rada bi že vsem povedala pa ne upam, vem pa da moj user posted image  ne bo mogel bit tiho in bi rad že danes povedal njegovemu očetu. Pa naj pove če hoče, sama pa upam, da bo vse O.K.
Glede znakov: Že po O sem nekako čutila drugačne občasne bolečine, oz. pikanje v spodnjem delu trebuha. Kasneje, ko se je približeval že čas, ko bi mogla nastopit user posted image , so me joški boleli, da nisem mogla spat na trebuhu, tudi pikalo me je čudno v njih.
Potem sem opazila, da sem ful požrešna. Ne samo sladkarije (tako kot pred user posted image ) ampak vse, posebej sirove tortilje. Znak je bil tudi utrujenost. Malo sem čistila doma in sem bila utrujena, kot da bi veliko njivo okopala.
Sedaj me še vedno pika v spodnjem delu trebuha in občutek imam, kot da mi noter leži kamen, ki mi daje toplo-pekoč občutek, da o joških spoh ne govorim, saj bolijo kot vrag.
Torej punce hvala vam vsem za čestitke in vam poročam naprej kaj se dogaja.
Bom pisala božičku še za vas bodoče mamice, da naj že pošljejo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2006 16:33:07   
nicolina
Klarita,  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Želim ti lepo nosečnost, nicolina

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2006 17:22:33   
LuLuna
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Črtica se je pokazala že takoj in čez par minutk je bila zelo močna. Torej nedvomno sem user posted image ...

In če se spomniš kako je to izgledalo samo en mesec nazaj, je vse skupaj toliko bolj čudovito, kaj ne?
Sem zelo vesela, da vama je v četrto res uspelo (v četrto gre rado, si rekla) ter ti želim lepo nosečnost in čudovitega user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2006 17:55:27   
Anonimen
Klarita iskrene čestitke, res, že kar nekaj časa spremljam tvojo zgodbo in danes sem se res razveselila tako da še enkrat iskrene čestitke in lepo user posted image  ti želim.

Anka user posted image

(odgovor članu LuLuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.12.2006 17:56:34   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam za user posted image  in lepo user posted image  želim!!!

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.12.2006 18:53:12   
Marelica
Klarita, supeeer!!!!! Čestitke udi od mene. Sem res vesela za vsako posebej, ki se zaradi dobre novice izseli iz te teme.
user posted image user posted image
Lepo nosečnost, draga bodoča mamica!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.12.2006 19:48:13   
mehurčica
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.12.2006 19:50:58   
lunca2
Klarita čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ti mirno in lepo user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.12.2006 20:14:10   
nejka7
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.12.2006 20:41:37   
kepica
user posted image user posted image Bravo, Klarita!! Čestitam!Sem prov vesela zate. Uživaj v user posted image in upam, da pridem kmal za tabouser posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!