ČebelicaMaja -> stroški hipotekarnega kredita (13.12.2006 22:23:04)
|
Pozdravljene! Videla sem že, da imate kar nekaj izkušenj s hipotekarnimi krediti...imam pa vprašanje glede stroškov postopka- zanimam se za vsak slučaj- kupila sva namreč novo stanovanje in plačala prvo tretijno- sedaj pa bova z januarjem začela prodajat najino staro stanovanje in marca morava plačat drugo tretijno- če pa bi se slučajno zgodilo, da stanovanja pravočasno ne bi mogla prodat, bova morala najeti hipotekarni kredit za tri mesece - 10 mio namreč navadnega kredita ne bova mogla dobiti. Zanima me koliko stane, da ti ga odobrijo- koliko stanejo interkalarne obresti sem videla že preko neta, kaj pa stroški pogodbe, notarskega zapisa, cenilca nepremičnine... kakšne so vaše izkušnje s tem in ali ima morda katera kakšen drug predlog? Ful vam bom hvaležna za kakršnokoli idejo (me že kar malo skrbi)- če sem pa napisala kako neumestno, se pa opravičujem, ker še nisem šla v nobeno banko po info, da bi mi celotno zadevo bolj razložili- tam vse razložijo iz njihovega stališča, mene pa res zanimajo še vaše izkušnje? Hvala![sm=metulj.gif]
|
|
|
|