|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povračilo stroškov prevoza do Pediatrije
13.12.2006 21:29:52   
Naty*Taja
Zanima me, kako je s povračilom stroškov prevoza za bolnega otročka! Na koga se obrnit (socialna, zzzs...) in kakšne papirje moraš predložit? Koliko časa po pregledu lahko uveljavljaš...? Namreč naša mala je bila kr en čas v LJ in potem smo hodili na kontrole, pa še bomo, zaradi srčka.
Prosim za informacije,nasvete, izkušnje...
Sem pa iz Celja.

MONTIGNAC
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povračilo stroškov prevoza do Pediatrije
13.12.2006 21:47:57   
Anonimen
Ko smo mi hodili na infuzije zaradi borelije, smo na infekcijski morali v eni pisarni na koncu rečt, da so nam napisali, kolikokrat smo bili. To smo potem nesli na ZPIZ, dali špt. tekočega računa in so nam nakazali.
Tako da po moje kar na pediatriji v sprejemni pisarni vprašajte, kje dobite tako potrdilo.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 22:17:23   
Anonimen
Tam ko gres po hodniku mimo EEG-ja in ECHO.ta za srce, imas na levi administracijsko pisarno, ce se ne motim. Una grozna crna zenska je velikokrat tam. Kaksen je pa postopek pa ne vem, ker smo iz Lj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 20:40:16   
mama54
Nam naša otroška zdravnica napiše napotnico za povračilo potnih stroškov.To odamo na odelku na katerega sta napotena.Tam pripišejo datum in podpis.Ta papir nesemo na ZPIZ(kot je napisala splišni).Nerabiš pa takoj predati na ZPIZ,posebno,če večkrat moreš zahtevati potne stroške.Tako imamo mi to potrdilo za 6do 7 obiskov v KC LJ v roku 6 mesecev.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2006 21:32:12   
ZalaTM
zivijo,

jaz pa nisem vedela da smo upravičeni do povračila stroškov prevoza :( in nisem nič uveljavljala, pa sem tudi imela mojega sončka 6 mesecev nazaj na pediatriji takoj po rojstvu. A mislite, da lahko to za nazaj še kako uveljavim, ker sva se z možem morala kar dostikrat peljat do LJ k njemu.

Potem pa se mi tu poraja še eno vprašanje, namreč v naši občini ni razvojne ambulante, pa hodiva 1x tedensko na fizioterapijo v drugo občino, pa se tudi kar nabere te vožnje, a katera ve, če smo tudi v takem primeru opravičeni do povračila potnih stroškov.

hvala vam za nasvete.

lep večer, K.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 18:16:35   
k1
zalatm, mislim da dobite. pri pediatrinji rečite za povrnitev potnih stroškov, vam da obrazec, ki ga potem date poštempljat in podpisat na fizioterapijah.

samo nekaj se vam odtegne, tako da celotnega zneska ne bo povrnjenega.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?