Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povračilo stroškov prevoza do Pediatrije 13.12.2006 21:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko smo mi hodili na infuzije zaradi borelije, smo na infekcijski morali v eni pisarni na koncu rečt, da so nam napisali, kolikokrat smo bili. To smo potem nesli na ZPIZ, dali špt. tekočega računa in so nam nakazali. Tako da po moje kar na pediatriji v sprejemni pisarni vprašajte, kje dobite tako potrdilo.
|
|
|
|
RE: Povračilo stroškov prevoza do Pediatrije 13.12.2006 22:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam ko gres po hodniku mimo EEG-ja in ECHO.ta za srce, imas na levi administracijsko pisarno, ce se ne motim. Una grozna crna zenska je velikokrat tam. Kaksen je pa postopek pa ne vem, ker smo iz Lj
|
|
|
|
RE: Povračilo stroškov prevoza do Pediatrije 14.12.2006 20:40:16
|
|
|
|
mama54
|
Nam naša otroška zdravnica napiše napotnico za povračilo potnih stroškov.To odamo na odelku na katerega sta napotena.Tam pripišejo datum in podpis.Ta papir nesemo na ZPIZ(kot je napisala splišni).Nerabiš pa takoj predati na ZPIZ,posebno,če večkrat moreš zahtevati potne stroške.Tako imamo mi to potrdilo za 6do 7 obiskov v KC LJ v roku 6 mesecev.
|
|
RE: Povračilo stroškov prevoza do Pediatrije 28.12.2006 21:32:12
|
|
|
|
ZalaTM
|
zivijo, jaz pa nisem vedela da smo upravičeni do povračila stroškov prevoza :( in nisem nič uveljavljala, pa sem tudi imela mojega sončka 6 mesecev nazaj na pediatriji takoj po rojstvu. A mislite, da lahko to za nazaj še kako uveljavim, ker sva se z možem morala kar dostikrat peljat do LJ k njemu. Potem pa se mi tu poraja še eno vprašanje, namreč v naši občini ni razvojne ambulante, pa hodiva 1x tedensko na fizioterapijo v drugo občino, pa se tudi kar nabere te vožnje, a katera ve, če smo tudi v takem primeru opravičeni do povračila potnih stroškov. hvala vam za nasvete. lep večer, K.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?