Gordana-3 -> RE: Izbira varstva (13.12.2006 13:25:56)
|
sonce, jaz grem delat meseca maja ali junija. mesta najverjetneje takrat v vrtcu ne bo, zato bomo porabili mojo taščo, ki je v penziji, pa midva z možem bova malo na dopustu, pa moja mami bo malo na dopustu in bomo poflikali poletje. septembra pa gre v vrtec. tako smo naredili tudi s prvo pupo, ki bo aprila imela 3 leta. do sept. jo je pazila ena gospa privat, nato pa je šla v vrtec. jaz sem z vrtcem izredno zadovoljna in sploh ne razmišljam, da bi jo pazila tašča, ki ima čas, pa še veliko voljo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. toda pri starejši sva videla, kako pozitivno je sprejela vrtec, tam ima družbo, čeprav ene mame trdijo, da se otroci socializirajo po 3. letu. moje mnenje je, da se otroci veliko koristnega naučijo v vrtcu, pa čeprav so še majhni. že lani, pr 1,5 letu je vedela veliko pesmic, rišejo, veliko so zunaj .... seveda vsi vrtci niso enaki, ampak ta naš je zakon, pa tud vzgojiteljica in pomočnica. tud bolni nismo bili nič, edino spomladi je ene 3x imela angino (vsak mesec1x), do sedaj pa tud nič ni domov prinesla, da bi zbolela mlajša sestrica.
|
|
|
|