Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 6:55:02
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem tudi dajala Aptamil, pa moram priznat, da je bil okus oz. vonj res nagravžen, ampak mali ga je oboževal. Za druga mleka pa nimam izkušenj, ker sem mu tega skozi tega dajali, pri 7 m pa smo začeli kar z Alpskim.
|
|
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 9:05:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Našemu malemu in tudi meni se je najbolj dopadel Hipp, Novalaca pa nismo preizkusili.
|
|
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 9:11:07
|
|
|
|
GATA
|
Mi smo imeli novalac. Okus in vonj ima po vaniliji. Ne vem pa kako bo ko bi hotli prešaltat na navadno mleko. Naša se je namreč novalaca zastilila ravno okoli 7 meseca, zato smo prešaltali na aptamil. Sedaj ko prehajamo na navadno mleko nimamo težav.
|
|
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 10:14:56
|
|
|
|
lenika
|
Naš 7-mesečnik se je pred kratkim odstavil in smo poskušali z Humano2 in se super obnese. Nič ne smrdi, dobro je in naš ga ima rad.
|
|
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 10:46:22
|
|
|
|
L & L
|
Meni naj bolj diši oziroma ne smrdi Hipp, imela sem ga pri ta velkem, od 4 meseca naprej in ga imam zdaj pri ta malmo tut, če je treba včasih kaj dodat. Meni ima najbolj normalen okus, najbolj nagraužen mi je pa bebevita in ga imam še celo zapakirano škatljo doma če ga katera hoče ga podarim, je pa 1. Lp.
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 11:10:35
|
|
|
|
Aja32
|
Naš je pil Bebo od Nestlea - ima tudi vanilijev okus... Lp A
|
|
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 13.12.2006 12:49:23
|
|
|
|
TONČI.
|
Dajali humano2. Ne smrdi, pa zelo rad ga je imel.
|
|
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 17.12.2006 18:01:03
|
|
|
|
soncek&luna
|
Beba od Nestleja, vendar kupljena v muellerju. tudi Aptamil kupljen v Muellerju ima drugacen okus od tistega kupljen recimo v BC ali Mercatorju ali drugih trgovina. Preverjeno.
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 17.12.2006 20:16:19
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali pije Aptamil. Kakšnega okusa je, ve pa samo on, ker ga js nisem poskušala. Zgleda, da mu je že dober.
|
|
RE: katero pril. mleko najboljši okus 17.12.2006 20:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni najbolj všečen je Hipp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?