Anonimen -> Decemberke, kje ste (2.9.2004 18:24:30)
|
Še ena decembrka... Tudi pri nas brcamo in veselo kolcamo, najraje v mamin mehur, ki je že precej občutljiv. Na WC-ju sem vsakih pet minut. Tudi mene kar naprej nekam cuka in vleče, prevsem če se iz ležečega bočnega položaja želim prevalit na drugi bok. Danes sem imela kontrolo in je z materničnim vratom na srečo vse ok, pomagajo pa mi tudi drugi posti, kjer berem, da imajo tudi ostale take težave. Še dobro, da obstaja RR... Vozička že imamo - dva. Kupili smo rabljeno Inglesino z globoko košaro in novega trikolesnega 'športnika', z oblekicami pa smo tudi kar dobro založeni. Kadarkoli grem v Merkator ali Spar, kupim kako malenkost, če je cena ugodna. Se mi zdijo stvari od Lumpija in Sparkija kvalitetne in cenovno zelo ugodne. Mi pa še zdaj niso čisto jasne kombinacije oblačil in mi verjetno, dokler stvari ne poskusim v praksi, niti ne bodo :zmeden:. Pa s številkami se tudi malo obremenjujem. Manjka pa še vse, povezano s kozmetiko in nego, pa tudi sobice še nismo opremili. Pohištvo pa smo že v aprilu vzeli v Ikeii - se je dalo še davek dobiti nazaj ;). Lep pozdrav vsem decembrkam... kmalu se bomo namreč lovile s tem, katera je že in katera še ni in kaj ima.
|
|
|
|