Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prisotnost medicincev pri porodu 22.2.2007 14:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
pri mojem prvem porodu je prišla v porodno sobo z babico še ena babica, ki se je predstavila, povedala da predava na babiški šoli in da ima s seboj razred bodočih babic, ki bi želele biti z nami in če to dovoliva. razmišljala sem takole - nekje se morajo naučit! Zato je v sobo prišlo še pet mladenk in so bile vseskozi tam, pa njihova profesorica je razlagala in razlagala kaj se z mano dogaja, zakaj to in ono - kar je bilo za mojega moža, ki ima rad stvari pod kontrolo več kot odlično, saj je bil vseskozi na tekočem. Porod je bil hiter, brez rezanja in šivanja, na koncu pa je še dodatnih pet parov očk kar stekleno gledalo od veselja, saj so bile prvič poleg tapravega poroda. Skratka, za vse tam notri (tanove babice in tanove starše se pravi naju) je bila to enkratna izkušnja. Ta "stari" babici pa sta bedeli nad mano in nad hčerkico še 100krat več kot bi bilo treba - vsaj tak občutek sem imela. Bilo je skratka super, na koncu sva bila pa z možem še pohvaljena, da so naju zbrali, ker je najina babica ocenila, da sva dobro pripravljena in da bo to porod za čisto petko, kar je tudi bil. Ne vidim ničesar slabega v tem, da se kdo še uči zraven. Saj jih nikoli ne pustijo samih!
|
|
|
Ime za deklicoteba
Katero ime vam je všeč?Nina (
33%)
Iva Nina (
11%)
Zala (
56%)
Število vseh glasov: 107Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!