ninchy28 -> kje ste mariborske marčevke 2006? (12.12.2006 21:18:18)
|
pozdravljene! sem se odločila, da kar novo temo odprem, ker že komaj sledim vašim čvekanjem... pridne ste... povejte kako ste kaj? kdaj so prišli vaši malčki na svet? kje ste rodile, kako je bilo in kako je zdaj? uživate? naša tia se je rodila v mb (na žalost smo bili prepozni za Avstrijo...) 23.3. bilo ni ravno prijetno, pa še babica je bila katastrofa. na oddelku se je zgodba nadaljevala, saj so bile sestre prav tako prave čarovnice. jaz ne vem ali sem imela le jaz tako smolo ali je mb bolnica res kriza... tudi poporodna depresija je mimo hvala bogu.... sem bila res boga. pa dobro, na vse slabo smo zdaj pozabili in zdaj smo stari že skoraj 9 mesecev. zdaj postaja vedno bolj zanimivo. najlepše je slišat glasen smeh. se strinjate? včasih se presmejim do solz.je pa radovedna , da ji ni para. kdor je izumil kengurujčka bi moral dobit nobelovo nagrado. ja ja... tako je to z našimi malčki. kakšne so pa kaj vaše izkušnje? malo se razpišite, da vidim kakšne so kaj vaše zgodbice in koliko so stari kaj vaši malčki! ah ja pa še eno vprašanje! je imela že katera posvetovalnico pri 9. mesecih? če ja me zanima kaj vse ste dale skozi (blato, urin, odvzem krvi?) lep pozdrav vsem vam!
|
|
|
|