msn (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Anonimen -> msn (12.12.2006 20:37:14)

Pomagajte mi kako izbrišem windows messenger, namreč sedaj imam dva windows live messenger in windows messenger. Nevem kako mi je to uspelo sam rada bi zbrisala windows messenger.Prosim pomoč.

Anonimen -> RE: msn (12.12.2006 21:03:11)

Zakaj ga pa rabis zbrisat? WM je itak nalozen z windowsi vred.

Ce se ti pa prijavlja v WM pa pac tam odkljukas avtomatsko prijavo in that's it in uporabljas Live pa je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tejkooo -> RE: msn (12.12.2006 21:34:25)

Hoj

Odstraniš ga tako da greš v start--setings--control panel--add\remove programs--add\remove windows components  čisto spodaj je windows messenger kjer ga odkljukaš ter potrdiš s ok pri temu se ti izbriše is sistema...

Anonimen -> RE: msn (14.12.2006 18:46:36)

Meni je kar nerodno spraševati ampak še sedaj si nisem tole uredila in mi zelo nagaja. Šla sem tako ko je napisala tejkoo in sem zbrisala windovs live messenger in sem ga naložila ponovno in si ne upam več veliko. Odprla sem še windovs messenger po pomoti, tako da imam sedaj dva in prijavila sem na isti naziv. Sedaj ko se pogovarjam mi skače iz enega na drugega msn. Eden je live OK eden brez live in me zelo moti in moje stike tudi. se veliko ne znajdem in prosim vas za pomoč kaj narediti.

pilotgirl -> RE: msn (14.12.2006 21:16:06)

Lej bejž na control panel.Tam klikni na dodaj-odstrani programe,pol k se ti odpre okno z inštaliranimi programi,boš vidla maš na desni strani dodaj nove program,dodaj ali odstrani windows komponente.No to tazadnje klikni in pol v seznamu dobi msn in ga odklikaj,ker zdej je označen s kljukco.Upam da ti uspe.

Stran: [1]