Avtosedež Renolux oz.avtosedeži od 9 do 36 kg (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


tajš@ -> Avtosedež Renolux oz.avtosedeži od 9 do 36 kg (12.12.2006 10:08:45)

Pozdravljene,
zanima me, ali morda ima katera avtosedež Renolux- v Arielu sem videla, da jih imajo 50% ceneje. Mi sicer že imamo Romerjev avtosedež, s katerim smo zelo zadovoljni, vendar se je babica, ki pazi našega dvoletnega malčka odločila, da si bo avtosedež nabavila tudi ona. Seveda je bistvena varnost našega otroka, zato mu želimo najboljše, vendar, če je možno kupiti kvaliteto tudi ceneje, zakaj ne.
Po drugi strani pa glede na to, da bi želeli imeti avtosedež za dalj časa, me zanima, katerega nabaviti v skupini od 9 do 36 kg. Naj povem, da ga babica ne bo uporabljala za daljše relacije, zato nastavitve naklona niso pomembne.
Želim vam lep dan!
Tajš@




vidja -> RE: Avtosedež Renolux oz.avtosedeži od 9 do 36 kg (12.12.2006 10:38:47)

Pozdravljena. To zdaj mogoče ni merodajno, mi smo ta sedež kupili pred petimi leti in nismo vedeli na kaj moramo bit pozorni, zato so ga zamenjali, ker smo ugotovili, di ni niti najmanj varen. Kako je pa zdaj s temi sedeži, pa ne vem. Poglej teste na AMZS ali pa na ADAC, mogoče imajo kaj o teh sedežih. Mi pač prisegamo na Romer. Saj tudi te majo kake akcije, če se ravno ne mudi zelo, se splača počakat.

Lp




Antigona -> RE: Avtosedež Renolux oz.avtosedeži od 9 do 36 kg (12.12.2006 12:15:42)

Jaz sem za drugi sedež izbrala Evolvo od Römer Britax. Ta je v mojem avtu, kjer se Žan vozi samo do vrtca in nazaj (menda ni niti 1 km), pa sem in tja ko greva kam sama. Vedno samo krajše relacije.

Ocena na testu glede varnosti je bila zadovoljiva in je enaka kot pri Recaro young sport oz. Stormshule (al neki tazga). Boljšo oceno pri sedežu 9-36 kg ima samo Kiddy life pro, ki ima spredaj eno tako mizico, zaradi katere je po mojem mnenju otrok bolj utesnjen in s tem seveda bolj "fiksiran" v sedežek, te pa mislim da tudi prodajajo v Arielu.

Danes je Evolva v akciji na internetni strani BC-ja:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167132

Akcija se večkrat ponavlja, tako da če ga ne kupiš danes, pa se boš kasneje vseeno odločila zanj dnevno spremljaj internetno stran BC-ja...

Upam, da sem ti kaj pomagala...

Lp,
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




Samoyedka -> RE: Avtosedež Renolux oz.avtosedeži od 9 do 36 kg (12.12.2006 17:04:44)

Antigona, tale stol je pa kar dober zgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]A tele akcije samo en dan trajejo? Ja, bo treba zgleda še več na netu viset [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]