Baby born (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

triša -> Baby born (12.12.2006 9:38:41)

Sem se odločila da bi naši deklici letos za božička kupla Baby borna.Pa me zanima tisti,ki jih imate ,a te funkcije (lula,kaka,pije,joka...) res funkcionirajo.Glede na to da mi zgleda,tudi glede na ceno,dokaj kvaliteten in imam občutek, da bi se lahko dolga leta igrala z njim. A bi rajši vzela kero drugo firmo ?

Noel -> RE: Baby born (12.12.2006 11:19:06)

Naša ga je dobila za Miklavža. Pa morem rečt, da sem kar malo razočarana. Že res, da lahko lula, mu tečejo solze in kaka, ampak naša punca je najprej vprašala, če joka pa ne. Pa tudi, če želiš, da kaka, ga moraš potem celega ščistiti v notranjosti. Pa za v posteljo nosit tudi ni, ker je pretrd. Če bi se še enkrat odločala, bi se odločila za baby anabell.

*metuljčica* -> RE: Baby born (12.12.2006 11:50:03)

Naša mala ga je dobila letos za drugi rojstni dan, z njim se sedaj igra tri tedne, vendar sem ji hrano vzela stran, ker baje ful smrdi in potem ga moraš dati na pol in ga fajn spucati, ker to baje zelo zelo smrdi, pa tudi kao lula, pa je mokro vse povsod. Še iz glave mu teče ne samo dol. Drugače pa ga ima zelo rada, vendar so vsi dodatki zelo dragi, npr. za en kompletek ; hlačke, jopica in škorenjčki sem dala 7.000 sit, za 5 pleničk 1.200 sit.

lelaval -> RE: Baby born (12.12.2006 13:20:09)

Moja ga je dobila ped 5. leti za Božička in je še vedno akualen. In glede na to, da je trd, vedno spi z njim. Je boljše od punčk, ki so mehke, ker ga lahko kopa (celo v morju ga kopa), in, ko ga celega namaže s kremo, ni težav s čiščenjem. Ko sem ga sama kupovala, se mi je zdela draga igrača, a mi ni žal, ker se vsa leta še vedno igra z njim (pa je stara 9,5 let). Letos si želi še črnega Baby borna in po vsej vejetnosti ga bo dobila.
Če želiš, da joka, mora spit vsaj 1,5 stekleničko vode, po hranjenju pa ga moraš ščistit (to sem navadno jaz delala, zdaj pa že zna sama). Ne vem pa, kaj pri vašem metuljčica smrdi. Pri našem nič ne smrdi, ji pa daje za jest le originalno hrano. Kar pa se tiče dodatnih oblačil - cene so res pretirano visoke. Ampak jaz sem ji kupila v H&M oblačila za nedonošenčke (in še v akciji), pa so bile znatno cenejše in prave velikosti. Kar nekaj stvari pa je vzela od mlajše sestrice, ko jih je perasla. Mlajši je pa pri 18 mesecih tudi že interesanten.

Stran: [1]