|
Nima veze z nosečnostjo, a vseeno... 2.9.2004 12:08:43
|
|
|
|
Joe
|
Halo! Moško breme je njihov spolni nagon, vsaj kolikor opažam na sebi in svojih prijateljih. Brez dvoma je predimenzioniran in v škodo lagodnega življenja. Podoben je dojenčkovemu sesalnemu nagonu, zaradi katerega se jim utrga, če ne dobijo dude, ki ne služi ničemur, razen zapravljanju časa in razvijanju odvisnosti, ki se je bo potrebno nekoč otresti. Ker pa so še premajhni in preveč v oblasti tega gona, je potrebno počakati še precej časa. Evo, tako je tudi pri meni. Gonade me pač okupirajo. Veliko mi je že odleglo, ko se mi je do neke mere umiril radar, na katerem utripajo vse dobre ženske na spregledu. Ostalo pa še pride. Verjamem, da se bova z ženo po intenzivnosti spolnih gonov ujela nekje pri 40ih. Do takrat pa bom vestno iskal nove slike nagih žensk, ker so 1. prekrasne in 2. enostavno potrebne za obvladovanje. Če je kdo lačen, je. Če potreben, se udejstvuje ali sam ali s partnerjem. Če partner ni lačen, mu res ni treba zraven jesti. Ergo? Če ti pa dejstvo, da tvoj partner ne gleda samo tebe, ni všeč, pa ti ostanejo naslednje možnosti: 1. poteši vse njegove spolne ideje, hkrati pa mu izbij vse fantazije, ki presegajo tvoje okvirje, a na način, da se bo popolnoma strinjal, 2. teži mu non-štop, da bodo njegove aktivnosti deviirale sem ali tja, kar ti na dolgi rok vsekakor ne bo všeč, 3. v hrano mu dajaj pomirjevala in apno, 4. pusti mu, da se njegov nagon sprošča, drugače ga bo itak razgnalo na tem ali onem koncu. Morda se ti zdi vse to pretenciozno, a zagotavljam, da se s spolnim nagonom ni za igrat. Je ena najmočnejših življenjskih sil, po mojem mnenju najmočnejša. Ker sem končal teologijo, bom imel kar prav.
|
|
|