Anonimen -> je to lahko alergija na KM? (11.12.2006 22:18:57)
|
Od 4. meseca sva na adaptiranem mleku, do prvega resnejšega prehlada ni bilo nobenih težav. Pred cca 2 mesecema je začela kašljat in iz noska ji je teklo zeleno. Pač prehlad, sem si mislila...v tem času sem ji poskusno parkrat ponudila čokolino z alpskim mlekom (0,3mm) in se mi je zdelo, da se je njeno zdravstveno stanje nekoliko poslabšalo - začela je močno kašljat tudi ponoči in čez dan, količine smrklja so se povečale...Prodajalka v naravni lekarni mi je svetovala, naj ji za nekaj časa zmanjšam ali ukinem vse mlečne izdelke, ki so iz kravjega mleka. Res sem poskusila s sojinim in riževim mlekom/napitkom in v cca 10. dneh se je "čudežno" pozdravila! Včeraj sem ji dala za jesti eno skutko, zvečer in zjutraj pa je dobila flaško z adaptiranim mlekom. In danes ji spet teče iz noska in kašlja! In zdej ne vem, ali je naključje, da se je ravno zdaj (spet) prehladila... Ali je možno da tako nanjo vpliva kravje mleko oz. mlečni izdelki na osnovi kravjega mleka?! Je lahko kašljanje in smrkanje alergična reakcija oz. ali je možno, da gre za neko vrsto alergije na kravje mleko?
|
|
|
|