|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H&M v MB
11.12.2006 21:58:44   
MIRNA30
Punce,

a mi katera lahko napiše, kako pridem v Mb do H&M. Vem, da je nekje v centru, pa ne bi rada prav dolgo iskala. Prišla bom iz smeri Lj.

Pa še to: kje lahko parkiram, da ne bo treba prav daleč hodit?

Hvala pa lep pozdrav,

Mirna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: H&M v MB
12.12.2006 0:09:46   
lojzika
Ti bo kakšna štajerka boljše razložila pa vseeno. Po moje najboljše če npr parkiraš v garažni hiši v cityu. Ko prideš mimo europarka greš čez most potem pa levo v križišču mimo modne hiše kjer so parkirani avtobusi potem je velik ovinek tam nekje se mi zdi da je znak za garažo City nisem pa čist ziher če se lahka levo zavija.

Tam parkiraš pa ko prideš iz Citya greš ven na desni imaš cerkev pa naravnost skozi prehod za pešce, ki je semaforiziran pa tam ko potem prideš na križišče ulic na desni prodajajo sadje in zelenjavo na levi pa je h&m.

Sem ti odgovorila, ker še nobena ni, za vsak slučaj če zjutraj odrineš. Bojo pa štajerke kakšno bolšo varjanto povedale

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: H&M v MB
12.12.2006 7:51:43   
Afnica
Tudi jaz mislim, da je najbolje, da parkiraš v City-ju, ker je to le center mesta in je težko parkirat.
Zdej ne vem koliko poznaš Maribor...da ti še malo opišem pot iz avtoceste do centra...greš dol na Maribor-jug in se pelješ skoz ravno in slediš znaku center user posted image  Čaka te cela kopica semaforjev. Ko prideš do Europarka (na desni) bodi malo pozornejša. Sledi most in na koncu mostu na levi City center, pelješ mimo njega, do semaforja in na semaforju levo...in potem sledi kot je opisala lojzka...oster ovinek v levo...in potem je še vedno na levi City center in v kletnih prostorih le tega parkirišče. Tudi jaz ne vem, če lahko tam zavijaš levo...če ne smeš, potem greš kar mimo, ravno do konca...in levo...saj je iz spodnje strani tudi vhod. Potem pa najbolje, da tam vprašaš skozi katera vrata moraš it ven, da greš ravno proti h&m. Ker sam bog ve, kako in kje se boš znašla, ko bo poskušala sledit tem opisom. user posted image

Upam, da ne boš težko našla.

< Sporočilo je popravil Afnica -- 12.12.2006 7:56:26 >

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?