stunfek -> RE: Katera bo z mano tekla novi krog! (11.4.2007 17:24:06)
|
Tudi jaz že sanajam o poletju. Najbrž bomo šli ponovno v Rogoznico, blizu Zadra. Ponavadi ne hodimo dvakrat na isto mesto ampak lani nam je bilo tako všeč in pa vemo, da imamo v tistem apartmaju lahko psa tako, da po mojem bo to to. Razen, če ne najdem kaj podobnega bližje. Moji kriteriji so, da je apartma tik ob plaži in da je lepo in da lahko imamo s seboj psa :) A ne, da nisem zahtevna...hehehe. Kdaj bo spet kakšen dan frej? :) Meni pa je bilo za praznike super in bi jih kar podaljšala, če bi jih lahko. Nismo se prenajedali ampak uživali okoli hiške. Malo sem vsadila rožic, pa pokosila sem travo, pa tko. Uživam v delu okoli hiše...tisto znotraj hiše mi precej manj diši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sploh cunje. Bila sem tudi v Ikei in sem se odločila da bom šla večkrat in počasi opremljala hišo. Luster tu, slikca tam, pa bomo počasi bolj opremljeni. Kako kaj naši nosečkici Medika in Andreja? A sta kar ušli med decemberke? :) No, saj tako je prav. Ju bomo že ujele. Jaz bom po mojem jutri dobila "crosshairs" na FF grafu. Ovulacija je bila po mojem predvčerajšnjim. Tako, da sem vstopila v čakalnico...no, počakam še do jutri, da me temperatura ne preseneti. Lepo se imejte in pofočkajte se vse, da vidim, kaj počnete.
|
|
|
|