|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
15.3.2007 11:20:53   
stunfek
Res mojca...pojdi do zdravnice...tole se ti pa vleče če ene 400 postov! user posted image  Pa če imaš čas pojdi danes...ne odlašaj, ker je brez veze odlašat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.3.2007 11:24:19   
medika 13

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Res mojca...pojdi do zdravnice...tole se ti pa vleče če ene 400 postov! user posted image  Pa če imaš čas pojdi danes...ne odlašaj, ker je brez veze odlašat.

ja mojca že cca 400 postov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pojdi zravniku, saj so za to tam, da nam pomagajo.user posted image Držim pesti, da se čimprej pozdraviš. 

< Sporočilo je popravil medika 13 -- 15.3.2007 11:26:11 >

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.3.2007 11:33:32   
andreja2000
medika 13 hvala za povabilo na kavico.lani mi je umrla babica iz Velenja in nisem več tako pogosto tam,a še vedno imam tam žlahto, pa seveda zares lepe spomine tko,da se bo že našel čas.....user posted image  Ja,ja,bova poklepetali mal o lepih  spminih.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.3.2007 12:15:07   
Sulfinija
Punce bom šla jutri k zdravnici,če ne bo bolje obljubim vam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.3.2007 12:39:28   
andreja2000
to,ja,mojca user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.3.2007 12:59:23   
florita
MOJCA TAKOJ K ZDRAVNIKU, SAJ JIH PLAČUJEMO.....user posted image , TI KAR POGUMNO, KUTR BO TAKOJ BOL BOŠ VIDLA

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.3.2007 13:38:41   
Sulfinija
Punce kaj pa vem.Lahko tole od hrbtenice boli od nevem česa,mazilo pa tudi tkole ne more tega sedaj nazaj zaceleti kar je bilo vneto in kar je peklo.Tkole da bom videla kako stanje bo jutri.Če ne pa trk z zdravnici po nasvet.
Najhuje pa je tole,ko se pomiri morem spet letet na blato in si spet obrišem in se spet še malo nazaj nadraži.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.3.2007 13:44:55   
monikap
Mater ste prave klepetulje človek rabi kar en čas da vse preštudirauser posted image .
Mojca ti pa le hitro k zdravniku hlačke dol in ritko pokazat da ti jo do žura porihtajo.
Vidim da imamo tukaj že veliko taxijo ampak z najinega konca sva še vedno same a ne mojca ti si pa moj taxi.Se še kaj tipkamo zvečer sedaj pa hitim da še nekaj naredim baj baj pa pridne bodite.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.3.2007 16:39:03   
Sulfinija
Monikap,očitno sem tkole bogata kot ti z zlato žilo,smao kaj vraga noben noče meti te žile najine kajne?Mam občutek,kot da mi nekaj ven gre točno tkole kot moja mami opisuje mazilo,mazilo in porihtati do poroda pa do punkcije.

Punce jaz vendo bolj mislim,da mene ne bo na naš mega žur????Ha,ha sedaj pa čakam,da me boste napadle???

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.3.2007 16:57:24   
koala
Mojca, samo poskusi zatajit, ti bomo po riti dale, čeprav je bubana.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.3.2007 17:35:20   
florita
dan klepetulje,  komaj vas dohajam, ta teden je pa še prav noro pri nas v službi in potem takole doma berem po par stranim postov na dan.....grem brat najprej...preden spet kaj neumnega napišem

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.3.2007 17:40:32   
citrončica
Koala, kar se krav tiče,bi te mogla pa na Nizozemsko peljat, tam jih imaš v vseh možnih oblikahuser posted image ,meni so le prave prevelikeuser posted image ,
Mojca,odnesi že rit j zdravniku,tolko časa boš odlašala,da boš "invalid"na žuru,opravičila zanj pa nimaš, tako da le bržuser posted image !!

No,Florita,medve se morva tud še zmenit, kje se dobiva, upam, da že 1x prej na kavi..??!!

Vidim, da res cel dan pridno tipkateuser posted image user posted image ,jaz žal šele, ko pridem domov,pa vedno imam ful za prebrat-včeraj sem celo stran sfalila, klepetuljeuser posted image ,user posted image user posted image ,no zdaj pa spet za štedilnik, vmes pa mogoče še kaj...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.3.2007 17:48:27   
florita
da ne boš kaj prismodila citrončica....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.3.2007 17:57:01   
citrončica
Ne bom!!Študiram pa, kaj ko bi si ekran nad štedilnik namontirala, bi blo lažje, neuser posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.3.2007 17:59:06   
Sulfinija
Ej kera me tolk obdeluje tole mojo rito,da se mi do onemoglosti kolca.Grem se tuširat in jutri koline namesto zdravnika.
Punce ne pozabie v soboto in nedeljo se pofočkajte 100% za žur zarven nika napiše tudi 100% udeležba.
Seznam vam zvodim do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.3.2007 18:11:14   
Sulfinija
Pa kje ste vse hudiča no,kje ste le.Ej sem vam dala dela z mojo rito,čeprav vse veste da tole v enem dnevu ne more biti dobro me tkole lepo podite k zdravniku bom vam že pokazala kdo ima prav.Nabavila še eno mazilo sedaj pa že možek čaka,da bo mazal he,he.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.3.2007 18:41:00   
Anonimen
Joj, zdaj sem se spomnila!

Veš, kaj pomaga - preden si namažeš rit(ko) z mazilom, si daj gor ledeno kocko, ker hladno oži žile.

Ja, ja - tudi to smo že počeliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.3.2007 18:56:15   
monikap
Ja res je mojce tele najine zlate žile nišče noče boli pa kot sam hudič.
citrončica kaj je zdaj kaj si frajlauser posted image ali si pa stroga profesoricauser posted image .
stunfek kje pa si ti a kaj dobrega kuhaš.
florita res nas je težko dohajat smo prave regiceuser posted image .
Punce danes sem videla štorkljo tako da se vračajo in bomo vse kmalu zagledale svojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.3.2007 19:34:27   
citrončica
Ja,semuser posted image ,nekateri me ne spoznajo,drugi ne opazijo...zanimivo,jaz pa vidim, pa sej sm prej tuduser posted image user posted image ,navadit se moram še, da jih ne bom tiščala na glavo, kadarkoli kam vstopim- navada od sončnihuser posted image user posted image ....

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.3.2007 19:38:33   
monikap
Ja citrončica očala so za tvoje okice ne za na glavo se boš že navadila.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.3.2007 19:44:07   
Sulfinija
Monikap,eno prošnjo.ČEj jaz sem mela prvič po femodenih grozne migrene,kaj če sedaj isto zgodi boš pol ti mene peljala na žur kajti če bo tkole kot prvič resno ne bom sposobna za peljati.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.3.2007 19:45:28   
florita
Mojca pa ti zaupaš tvojmu mužu, da te namaže????

Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.3.2007 19:47:55   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Mojca pa ti zaupaš tvojmu mužu, da te namaže????

100% mu zaupam,mi je prejle tudi tale zlata žila je en velik hudič no.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.3.2007 19:49:05   
florita
Mojca, ti sam tvojo rito poštimaj do žura....sicer ne vem kaj bo.....aja, če bomo take regle bo 2000 že do 24.3. sigurno

Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.3.2007 19:52:05   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Mojca, ti sam tvojo rito poštimaj do žura....sicer ne vem kaj bo.....aja, če bomo take regle bo 2000 že do 24.3. sigurno

Ma ja bo 2000 tole tkole vem no,ker tkole regate no zadnje čase ste ful pridne.Ati mi je rekel manj sedenja za računalnikom in več gibanja za zlato žilo tole pomaga,samo vem da je te res kajti preveč sedim zadnje čase.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.