|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
10.3.2007 22:42:43   
andreja2000
stunfek oooooo,o pa nisem vedela,da je tvoj mož indijec,zanjimivo.Moj svak pa je mehičan in zelo dobro kuha mehiške jedi.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2007 22:52:11   
stunfek
Ja, pri naši hiši so večerje vedno indijske. No, pa saj je čist ajnfoh kuhat samo začimbe je težko dobit. Pri nas se večina stvari ne dobi. Je treba ponje v Avstrijo ali pa recimo v Budimpešti se dobi vse :).
Svak je mehičan? Super...srečneži, da lahko okušate prave mehiške specialitete! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2007 22:56:05   
andreja2000
Ja,pa smo res srečneži,kar se tiče mehiške hrane,ki pa je meni tudi ful všeč,ker imam rada občassno malo bolj pikantno hrano.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2007 23:09:55   
monikap
mnjami samo hrano omenite pa sem že nazaj.ve rade kuhate jaz pa raje pečem in kuham tudi seveda zadnje čase poskušam nove jedi iz kuhari tile kruheki se dobro slišijo bom kdaj poskusila stunfek tudi jaz nisem vedela da je tvoj moži indijec.

Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2007 23:11:07   
stunfek
No, jest grem sedaj v mižale user posted image . Na žalost mojca še ne bo danes dočakala 1000 postov ampak jutri pa zagotovo! user posted image

Lahko nočko vsem skupaj!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2007 23:11:08   
koala
Stunfek a res, srečnica. Jaz obožujem tuje kuhinje.
A se da kak recept dobit??? Lahko na mega žur prineseš, ne bom hudauser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2007 23:17:18   
monikap
stunfek se pridružujem koali in se priporočam za kakšen recept če ti ni odveč

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2007 23:18:45   
andreja2000
monikap a ti si že nazaj prišla al še sploh nisi šla?

Meni pa že nekam oči skup vleče,pa bom mogla tudi počasi v svet sanj,tak da mojca ne bit žlostna,bo pa jutri prava cifra padla

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.3.2007 23:21:01   
monikap
sem se umivala pa sem še malo morala gor pokukat sem zavohala hranouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
10.3.2007 23:21:30   
andreja2000
stunfek jz se tudi pridružujem koali in moniki glede recepta,če te preveč ne gnjavimo s tem.Vedno je zanjimivo pokušat kaj novega-hrano mislim,da ne bo pomote.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
10.3.2007 23:23:42   
monikap
andreja kaj druga tudi ne bi bilo narobe poskušat kaj novega če bi obrodilo sadove pa še boljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
10.3.2007 23:24:07   
andreja2000
aha,fajn,da si pokukala,ker tuki pa že res vse diši po hrani-meni pa še po spanju,pa še kar tu radovednost pasem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
10.3.2007 23:25:48   
andreja2000
monikap ,to pa maš prav,pa saj jaz ves čas nekaj poizkušm,a očitno nč pravega,saj še ni sadov.

Neposredna povezava do sporočila: 963
11.3.2007 0:56:45   
Sulfinija
Jutro!

Nisem nič žalostna,ker ni bilo prave cifre sporočam vam le,da me spet ful peče moja r...............upam,da bo jutri bolje in,da sem se oreng naplesala.Sedaj pa grem lahko nočko!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.3.2007 8:52:53   
citrončica
Mojca,upam, da še spiš, ko si tako "zgodaj"pisala tu gor,
ostale pa ste bile prav pridne čvekice,jaz sem imela včeraj računalnik zaseden,je moj nekaj kopiral, sestavljal....dokler nisem jaz že spalauser posted image ,danes pa berem, pa berem...in komaj sem se prebila skoz vse posteuser posted image user posted image ,ja jaz indijske hrane ne poznam, bom recept pogledala na žuru...ful zanimivo,res,
kar pa se prehodnosti jajcevodov tiče,se naredi HCGuser posted image ,mislim, da se tako reče ali kar test prehodnosti, tako lila tekočino ti vbrizgajo v nožnico,potem pa slikajo, da vidijo, da kam je prišla...to je to...
Zdaj pa šibam za kosilo pripravit, ker greva potem v Lj na sejem, pop pa spet moji službeni papirji...no ja , bo že!!!!Uživajte nedeljo!!!!!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.3.2007 9:12:57   
Sulfinija
Ojla!

Že imam čistiilno akcijo v najini splanici.Še kopalnico in nato priprava kosila za obiske.Pol pa na ranč na sončeka z obiski.Joj zunaj je takole lepo vreme da bi kar non stop na balkonu sedela,le malo veter piha.

Mojo r......... sma namazala z otroškim pudrom in prav čutim koliko je bolje,da mi kožico nazaj skupaj vleče od vnetja.Torej na mega žuru bom čila in zdrava.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.3.2007 9:19:31   
citrončica
Mojca, pošlji sončka, tu pa ga danes nimamo!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 967
11.3.2007 9:21:47   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca, pošlji sončka, tu pa ga danes nimamo!!!!!!!!!!

Skoz pa vi ne moete imete sonček pred nami.Citrončica ulovi ga pošiljam sonce....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.3.2007 9:30:36   
florita
Dobro jutro, punce ali prav vidim user posted image , ste se pa ful razpisale,sem rabla kar neki cajat da sem vse prebrala. Jaz sem včeraj cel dan delala na vrtu, zvečer smo šli na eno zabavo in nisem nič prižgala potem računalnika. Sedaj pa že delam user posted image  za naš 1000 post, ki bo pomoje dosegel vrhune c še pred 12.00. Kaj boste počele danes, jaz sem se odločila da nekaj naredim zase in BOM SAMO LEŽALA KOT user posted image  IN SE RAZAVAJALA Zuser posted image user posted image user posted image user posted image , SKRATKA BOM UŽUIVALA,MOJ IMA SLUŽBO....PA SEVEDA ZRAVEN 1 DCL SPILA....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 969
11.3.2007 9:41:46   
Sulfinija
Ojla!

Punce jaz mam eno željico,mi dovolite vse čvekice tlele gori,da ko bo 1000 da jaz napišem,ker sem že temo odprla,velja???Please prosim vas da mi ursničite mojo veliko željo.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.3.2007 9:57:12   
florita
Mojca9000, ti kar napiši 1000 post.....jaz ti odstopim mesto......manjka jih ssamo še 29

Neposredna povezava do sporočila: 971
11.3.2007 9:58:50   
florita
Punce dajmo pomagat Mojci da napiše 1000 post...javite se......zunaj je sonček .....in jaz čakam da grem ven, seveda pa ne bi rada zamudila te zabave.......pa Mojca9000 veš,kaj, USPELO JE PRILEZLE BOMO DO 1000,....HM, pol pa nparej naslednji cilj je 2000 a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 972
11.3.2007 10:01:16   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Punce dajmo pomagat Mojci da napiše 1000 post...javite se......zunaj je sonček .....in jaz čakam da grem ven, seveda pa ne bi rada zamudila te zabave.......pa Mojca9000 veš,kaj, USPELO JE PRILEZLE BOMO DO 1000,....HM, pol pa nparej naslednji cilj je 2000 a ne?

Točno tkole.Joj mene spet panika začne grabiti spet me je začela boleti kost pri r......................pa ne vem kaj je tole.Najrajre bi šla do dežurnega,da bi mi pogledal in me pomiril.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.3.2007 10:02:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Še vedno vljudno vabljene na naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici.Pogoj je le,da se pofočćkate in prijavo potdite 17.3 ali 18.3 z pripisom 100% udeležba zraven svojega nica.En teden pred našim mega žurom javim točno število oseb naši Marogici.Zbirališče bo ob 14.45 pred Baumaxosm od tam gremo nato skupaj v pizzerijo,kjer bio potekal mega žur do ranih jutranjih ur.

Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk:
mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38 in user posted image ???????
stunfek in user posted image anuška
monikap
marina1 in user posted image žan in user posted image mihec
puhica13

Še enkrat vljudno vabljene tudi ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 974
11.3.2007 10:03:21   
florita
Mojca9000 jaz mislim,da ti preveč posparvljaš in da zato tebe bolijo kosti....al kaj že, ti lepo sedaj počaki da nam vsem voščiš za 1000 post, pol pa daj led na boleče mesto pa če imaš kakšno "žavbo" se namaži.....če do jutri ne bo uredu pa hitr k dohtarju

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.