Pikabu -> Kakšno milo... (1.9.2004 21:41:05)
|
Tole bo bolj vprašanje za tiste, ki ste že mamice, pa vseeno upam, da bo katera znala svetovati. Zanima me, kakšno milo uporabljate za svoje telo, saj baje naj ne bi imele kakšnih močno odišavljenih. Tudi za v porodnišnico nimam nobenega mila pripravljenega. Nekaj dni sem že ležala na oddelku, pa vem, da so neko tekoče milo imeli v kopalnici, pa še sestra je bolj priporočala, naj se raje samo z vodo tuširamo. Ampak jaz še vseeno ne vem, kaj naj tudi potem doma uporabljam, da našega otročka ne bo motil kakšen premočen vonj mojega mila. Pa še tole vprašanje. V kaj ste si pripravile stvari za porodnišnico? Jaz sem prej ves čas mislila, da bom eno tako torbo, kao potovalko, ko pa sem si začela stvari pripravljati, sem ugotovila, da tega sploh ni tako veliko in da bom imela na pol prazno. Tako sem si pripravila kar v en nahrbtnik, podoben šolski torbi, pa vse imam lepo v vrečkah. Se mi ravno prav izide. Za otročka imam pa v nivejinem nahrbtniku, ampak to bo mož prinesel šele zadnji dan. Komaj že čakam :duda:
|
|
|
|