|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: od kar sem mama...
14.12.2006 10:12:29   
Pajaca
ha ha ha ti enostavno tam v profilu tega zbriš, pol so pa nekje na rr že opisi kako se novega naredi pa bo.

sej na začetku dokler je dojenček dobesedno prkloplen nate res nimaš kaj okol hodit (zato sta pri nas že od 3m oz še prej na flaši.... jaz bi poporodno fasala če bi mogla bit par mescov na dojenčka prkloplena) pol pa si stvari lepo urediš po starem in je.... sam nikol več nisi v 2min zrihtan pa adijo, pa vedno mam dva paketa s sabo. Pa vedno moraš gruntat da maš v hladilniku vsaj neki za pojest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.12.2006 20:16:58   
dory

No moje zivljenje se tolk drasticno ni spremenilo:
- le cosmopolitan sem zamenjala za mamo, malcka in paparico
-zavihtela sem spet kuhovnico, amapak ne za po riti ampak za v lonce
- spali smo prvi dve leti na obroke ali sploh ne
- joski so ostali v taki formi kot prej :)
- zakonskih dolznosti ne opravlam sploh
- ne hodim vec ven zvecer, razen 2x s puncami
- se vedno pa poskrbim zase, saj si privoscim 2x tedensko aerobike
- niti enkrat nisem sla iz bajte neurejena
- tudi kocine taksne ali drugacne sem imela vedno postimane
- kar se cunj tice niso kej dost popackane niti moje niti otrokove
- roze so tudi ostale na svojem mestu kot prej, kot tudi psi in macki
- nekaj prijateljev sem na racun materinstva izgubila, nekaj pridobila kar mi je tudi prav
- ceprav sem zmatrana sem ful vesela da ga imam:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.12.2006 23:35:57   
Luskan
Adelaide in Seven, skor sem umrla od smeha, še zdaj si solze brišem - dobro je brat svojo zgodbo, ko jo napiše nekdo drug.
Seven, tista o vozičku v trgovini me je dotolkla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.12.2006 8:04:11   
Anonimen
luskan, ti se kar smej .....meni gre včasih kar na jok...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luskan)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.12.2006 20:28:42   
Luskan
Adelaide, meni je šlo na jok danes. user posted image  je bil siten za popi....! Ne vem, al je polna luna al prazna al kaj - mislim, da je, ker je takrat vedno siten.
Dodajam:
- odkar sem mama, bi ukinila polno (ali prazno) luno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.12.2006 22:08:00   
Meggi
Ma kaj naj rečem. Tolk preveč je res, da je za............

Sam, vidim da pa nekaterim pa še vedno rata kaj zraven.

Sam mal bolj flegma morš bit.

Bog ne daj da si dam črno majco gor. Postane ne vem od kod Bela- usrana.

Šetaš bolj kot ne cel dan po bajti, med cotami, črepinjami- in konc dneva NI KAJ VIDET.  Razen tečne in izžete mamice,....

Ma ene rečejo sej vse mine,....................

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.12.2006 14:03:46   
Anonimen
luskan, koliko pa je star tvoj user posted image ?
Veš s to luno pa imaš prav...al je luna, al so zobki....jaz pravim, da moj to-to dobiva zobe od prvega dne in da se lunine mene izmenjujeo : polna, prazna....

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
20.12.2006 15:03:53   
filipinka
Jaz sem tudi taka mama, ki vstane zjutraj že eno uro pred user posted image inuser posted image , da se lahko v miru uredim in popijem malo kavice v miru...ker če ni po ustaljenem redu ja dan pokvarjen. Drugače, pa  je zdaj, ko je mali že dve leti star, skoraj vse rutina! Ali pa - kako si organiziramo, tako imamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.12.2006 15:11:44   
piščanc
heh, tole je bilo pa za smeh user posted image user posted image

seven tista z vozičkom in definicija velikosti joškuser posted image

- drugače pa tudi pri meni deluje wonderbra
- obenem znam kuhati juho, peči palačnike, držati otroka v rokah in se pogovarjati po telefonu, pa še kaj bi se našlo.
- včasih sem igrače pospravljala vsake v svojo gajbico, tematsko enakovredne, zdaj jih zmečem na kup
- zakonske dolžnosti so pristale v poznih nočnih urah, če oba ne zaspiva prej user posted image
- v službi delujem zelo umirjeno, ker nikoli ni takega tempa kot doma, pa čeprav se lahko skoraj podjetje podira
- ko vidim kar enega tujega otroka jokati, se skoraj tudi sama razjočem - hormoni so še na max
- pa še bi se našlo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.12.2006 15:46:23   
Luskan
Adelaide, star je štiri mesece in danes je prava perla proti včeraj, zdaj spiuser posted image user posted image user posted image , drugače pa jaz tudi z veseljem čakam zobke (brrrrrrrrr).
Kaj pa tvojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.12.2006 15:49:33   
Anonimen
Filipinka , prosim preberi si pazljivo prvo alinejo.....ko je ne bo več, bom tudi jaz vstala 1 uro prej pred user posted image , moža pa bom kar zbudila tako, da bo odpadla še četrta alineja user posted image . Čestitke za organiziranost, pa recept pošji.

(odgovor članu Luskan)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
20.12.2006 15:52:11   
Anonimen
luskan, 14 mescev ima ta mali....in tudi on je dobil zobke pri 4 mescih (zdaj 14 zobkov), me zanima kakšno opravičilo bom imela , ko jih bo imel vseh dvajset....verjetno luna user posted image , al napenjanje, al ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
21.12.2006 11:06:50   
Luskan
Ja, saj ga imam na sumu, da so zobki - vse si stišči v usta, slini se kot mali polž, včasih bi najraje tudi mene pojedeluser posted image user posted image user posted image . Čeprav, jaz sem mislila, da to pride kasneje - komaj so minili krči, gremo v novo akcijo! Zdaj, odkar sem mama, mi je že jasno, da je mirnih dni konec, tako da, če boš potrebovala izgovor, ga ne bo težko najti, tudi če boš morala iznajti kakšnega, za katerega še noben ni slišal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.12.2006 21:33:50   
frutka_
Hahaha...ko sem šla prvič v šoping z dojenčkom sem čisto pozabila da en voziček že imam in da je dojenček v njem! No, pa nerodno je tudi če te kam pritisne in imaš voziček. Šele romči mi je odprla oči in me poslala na WC za invalide kamor lahko grem z vozekom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.12.2006 23:41:26   
Ezi
Ja, resnica včasih res boli ... ful sem se narežala, pa zjokala sem se tud skor.
Očitno je, da moram dokončat Organizacijo ... tako tisto v Kranju, kot tole doma ...
user posted image  tistim, k imate možnost za nx na teden tudi kaj drugega počet

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.12.2006 7:35:00   
Anonimen
joj ezi za crknit od smeha user posted image user posted image user posted image , sploh nisem pomislila da imam tudi jaz "organizator" v nazivu.....kaj ko mali ne priznava diplome user posted image user posted image

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
24.12.2006 16:16:53   
cuma
user posted image user posted image user posted image  adelaide in co.

jaz pa od kar sem mama:

- cenim lepo vreme brez vetra
- cenim izumitelja Vanish oxi action
- veselim se sprehoda ob morju z možem, kot bi to bil romantičen dopust
- cenim gospoda Hippa
- cenim izumitelja plenic za enkratno uporabo
- imam izgovor, da si kupujem igrače
- imam izgovor, da zaspim na kavču ob 8ih
- moj mož ima izgovor, da ne opravlja toliko zakonskih dolžnosti
- sem v formi kot prej a imam 5točk bonusa, ker sem vmes rodlia
- še enkrat bi postala mama user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.12.2006 16:38:18   
Zasanjana
-zakonskih dolžnosti ne opravjamo več zjutraj, ampak pozno zvečer
-redkokdaj(max. 4x na leto) nakupujem zase
-za kosilo zaleže tudi frutekuser posted image
-noge imam vedno gladke(preden sem postala mama jih nisem imela)
-las nimam nikoli mastnih
-obsedena sem s svojo osebno higienouser posted image (nikamor ne grem, ne da bi si umila zobe)
-ne žuram več(kaj so to študentski žuri?user posted image )
-občutno manj športam(ne zdržim brez športa...manijakuser posted image )

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?