Felicity -> RE: od kar sem mama... (11.12.2006 10:57:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide - spim na na kredit z nefiksno obrestno mero ( obrok 2 uri + cca. 20 minut obresti) to ne - imam narastek na glavi - nepobarvan, na nogah -nepobrit to ja - obvladam "mineštrice " na 101 način ja, itak - ne opravljam (redno) zakonske dolžnosti tudi to ja - se ne utegnem "zrihtat", če pa se že naredim to v 11 minutah za to si vzamam čas, pa čeprav je treba vstat prej - mišice na rokah imam kot Popay na tisti, kjer malo držim - gravitacija in mali "amam" sta naredila svoje (naj mi katera pošlje število Glumičića) ? - Lady, Elle, Modna Jana so zamenjane s Kuharico , Paparico, Mojim Malčkom samo za kratek čas, potem sem spet prešaltala na Cosmo, elle ipd. - še nikoli nisem bila tako fit niti ne - ljudem grem na živce, ker najraje govorim o materinstvu in c.o to ne - namesto rož imamo v stanovanju stolček za hranjenje, stajico, poganjalec ja - vse domače stvari (majčke , trenirke) so ali pobruhane ali zapacane s hrano ne, zato pa stroj laufa skoraj vsak dan, ali pa 2x na dan - sem na ringaraji namesto, da bi delala jaz zmorem oboje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] -sem najsrečnejši človek na svetu.... (verjetno bi se še kaj našlo) ja, ampak so še srečnejši
|
|
|
|