marjetica10 -> Po cepljenju prehlad (11.12.2006 9:31:46)
|
Pozdravljene. Mene zanima, če je še katera povezala prehlade s cepljenjem in kaj so vam rekli pediatri. Imam šestmesečnega sinka, ki je bil prejšnji teden v tretje cepljen, je pa tudi v tretje prehlajen. Šele včeraj pa sem nekako povezala te prehlade s cepljenjem, ker so se vedno pojavljali nekaj dni po cepljenju. Prvič septembra je imel zamašen nosek in vneto oko - v posvetovalnico nisva šla, ker ni kazal nobenih drugih znakov (jedel, spal, obnašal se je kot ostale dneve). Rekli so mi le, naj izpiram s fiziološko in čistim nosek. Takrat sem na forumih iskala informacije kaj in kako in malo informacij tukaj, malo drugje, pa smo noseka lepo sčistili. Nekaj dni po drugem cepljenju je sinko začel hropsti oz. bolj podobno je bilo smrčanju, ki se je pojavljalo predvsem pred spanjem in zjutraj ko se je zbudil, a tudi čez dan - tokrat pa nosek ni bil zamašen, saj nismo uspeli nič potegnit ven. Tudi tokrat ni kazal nobenih drugih sprememb. A ker me je zakrbelo, sem se po mojem vztrajanju vseeno naročila za pregled pri pediatru. Pediater je podal ugotovitev, da ima zamašen nosek in da ni nič hudega, naj nadaljujemo z izpiranji (ni hotel slišati, da iz noska ne uspemo nič potegnit). Jaz sem mu še naprej čistila s fiziološko, a ni nič pomagalo. Hropenje se je vleklo vse do tretjega cepljenja, ko se mu je dva dni po cepljenju zopet zamašil nosek in vnelo oko. Sedaj to pridno čistimo in upam, da se bo sedaj uspel dokončno pozdravit. Se pa vseeno bojim, da bo še naprej hropel. Imate mogoče kakšen nasvet? Je tudi kateri od vaših malčkov hropel brez da bi imel zamašen nosek?
|
|
|
|