naročilo traxx (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

andrijana -> naročilo traxx (10.12.2006 22:35:33)

V ponedeljek 4.12.2007 sem naročila voziček traxx jaguar 4 preko kikiwelt.de in me zanima če je že katera naročila preko kikiwelta voziček in kako je to potekalo. Zanima me zato ker še vedno nisem dobila njihovega odgovora, koliko časa to traja, da ti pošlejo voziček in kako je s plačilom preko interneta.

frufru -> RE: naročilo traxx (10.12.2006 22:58:51)

Po emailu, ki si ga navedla ob naročilu boš prejela sporočilo, kako plačaš na banki ali pošti. Ko bodo prejeli plačilo, te bodo obvestili o prejemu denarja in tudi o odposlani pošiljki. Po tem sporočilu sem ga jaz dobila v tednu dni. Vse skupaj je trajalo manj kot 14 dni. Sem pa naročila s plačilom v naprekj

Jančika_ -> RE: naročilo traxx (10.12.2006 23:00:18)

A si na koncu skopirala generirano naročilo in ga poslala po mejlu? Če si, potem je naročilo poslano, sicer pa ne. Najbolje, da jim pošlješ mejl in vprašaš, kako in kaj.

Anonimen -> RE: naročilo traxx (10.12.2006 23:28:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

A si na koncu skopirala generirano naročilo in ga poslala po mejlu?

Jaz nisem takrat to naredila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] So me pa v ene dveh denh obvestili kam in koliko naj nakažem, plačala sem v četrtek ali petek, v ponedeljek zvečer pa sem dobila mail, da so denar prejeli in poslalai naprej. Voz pa je prišel v sredo.

Jančika_ -> RE: naročilo traxx (10.12.2006 23:39:02)

Ja, to je po novem, takrat še ni bilo! Prijateljica je naročala kak mesec nazaj, pa sva si razbijali glavo, če je poslano ali ne, pa se je izkazalo, da ni bilo. No, sicer se pa da vse zmeniti z njimi, samo vprašat je treba.

tinaaja -> RE: naročilo traxx (11.12.2006 6:39:20)

Jaz sem samo kliknila Bestelung in cez par ur dobila datoteko z navodili, kam in koliko placati. Ni dodatnega nisem posiljala. Narocila sem mesec dni nazaj.
Po placilu so rabili slab teden, da so poslali, pa se slab teden, da je roba prisla.

Jančika_ -> RE: naročilo traxx (11.12.2006 8:02:42)

Sem šla zdajle gledat, pa so vmes res spet spremenili način naročanja in ni treba poslati generiranega naročila. Svašta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

anjaa -> RE: naročilo traxx (11.12.2006 10:01:04)

koliko ste plačale poštnine za traxa?

tinaaja -> RE: naročilo traxx (11.12.2006 11:43:57)

vozicek, mehka vreca, adapterji za lupinico, zascita pred dezjem in komarji - 27€ .. S postnino vred je bila zadeva vseeno cenejsa za slabih 40.000sit kot ce bi vse to kupila v slo..

andrijana -> RE: naročilo traxx (12.12.2006 14:01:01)

Sedaj mi je uspelo, hvala za vse informacije.

Stran: [1]