sabincek -> PCO sindrom (10.12.2006 20:00:33)
|
najprej bi vse lepo pozdravila. pišem zato ker so mi predkratkim postavili diagnozo pco-sindrom. sicer sem vedno mela težave z bolečimi, ter zelo redkimi menstruacijami, imela sem še druge težave ki so povezane s tem sindromom, le da nisem dajala dovolj pozornosti na njih, razlagala sem si jih po svoje. pri 17 letih sem se močno zredila, ter postajal z dneva v dan bolj kosmata. vse skupaj se mi je zdelo zelo čudno, saj mi nobena, ampak res nobena dieta ni pomagala. večkrat sem zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha šla k svoji ginekologinji, a ona ni opazila nič, kljub temu da sem menstruacijo imela enkrat na leto, me ni hotela dati na preiskave. zdaj ko sem menjala ginekologa, ugotovil je ta sindrom, ter me poslal v lj na endokriniloško ambulanto. tam so spomočjo preiskav potrdili pco sindrom. dobila sem terapijo, aglurab dvakrat 850 mg. po teh tabletah mi je zelo slabo, roke se mi tresejo, poleg tega me spravljajo v depresijo, jem jih pa med jedjo. to slabo počutje me je prestrašilo, zdaj me je strah kaj bo če bom morala to jesti celo življenje, strah me je slabega počutja. strah kaj bodo te tablete naredile. sicer si te tablete antidiabetik. prosim vas za kakšen nasvet, če je to stanje kateri poznano. hvala
|
|
|
|