Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 9.12.2008 20:58:40
|
|
|
|
frutka_
|
Nikita in mamica v mislih se vedno srečata in v mislih vama tudi jaz pošiljam lepe želje. V upanju da bo nekoč lažje...
|
|
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 11.12.2008 7:58:46
|
|
|
|
amaya
|
ne morem si predstavljati kako ti je...
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 17.12.2008 22:16:15
|
|
|
|
lindy
|
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 18.12.2008 11:08:36
|
|
|
|
smigli
|
|
|
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 27.12.2008 21:38:05
|
|
|
|
AKŠ
|
nikita....tako sem se zjokala ko sem spet tole prebrala..... pošiljam ti 1000 in bodi močna...moraš biti....
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 31.12.2008 8:07:47
|
|
|
|
Aja1
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 7.1.2009 17:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga Nikita, ex Jery, šele pred kratkim sem se vključila v prebiranje forumov in pritegnilo me je ime, ki sem ga zasledila - Nikita. Zakaj? Ker je moji sončici tudi ime Nikita, tako kot tvoji. Niti ne morem vsega brati, ker mi je hudo in me oblijejo solze, kot da bi bila tvoja Nikita tudi malo moja. Moja sončica je rojena 1 mesec in 1 teden za tvojo. Od zdaj naprej, ko vem za vaju, bova v mislih z vama. Največ je vredno to, da si jo ljubila in imela, pa čeprav za čisto malo, a bila je in ostaja tvoja Nikita. Nikita, naj te med zvezdicami v hladnih nočeh greje mamina ljubezen, pa tudi najina.
|
|
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 7.1.2009 19:43:01
|
|
|
|
soncnica 3
|
Iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 8.1.2009 22:53:09
|
|
|
|
Nikita***
|
Hvala vsem
|
|
RE: Pogrešam te, Nikita 9.1.2009 5:51:18
|
|
|
|
kepa*
|
Kar jokam poleg računalnika. Tako lepo si napisala. Drži se, tvoja Nikita vaju zagotovo čuva.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?