Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet jaz, besna ko hudic! 10.12.2006 13:46:25
|
|
|
|
*alja*
|
Jas bi jih , namesto bogih muc! Za mene to sploh niso ljudje, ampak pošasti v človeškem telesu!
|
|
RE: spet jaz, besna ko hudic! 10.12.2006 16:02:55
|
|
|
|
L & L
|
To mi gre dobesedno na bruhanje. Če ne marajo živali pol tut ljudi ne. Moje sožalje da imaš take sosede. Lp.
|
|
RE: spet jaz, besna ko hudic! 10.12.2006 18:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
To počnejo bolani osebki, ki se ne upajo spravit na nekoga, ki se lahko sam brani, pa se izživljajo nad nekom, ki se branit pač ne more, ker je šibkejši od njih.
|
|
|
|
se bolj besna! 10.12.2006 18:57:37
|
|
|
|
dory
|
In zele bi nujno rabla en nasvet...ravnokar smo ugotovili,da je nas najbolj "varovan" bel muc ustreljen...smo mislili najprej,da ga je kdo udaril,ker imamo tako dobre sosede, ampak zdej ko se je zlizal smo videl strelno rano.....vemo,kdo v okolisu ima v lasti pusko, ampak kako dokazat? Naj povem,da nas ni prvi, ki je bil ustreljen in jo je k sreci se dobro odnesel...jutr ga bomo peljal k zivinozdravniku da vidimo kaj in kako...prejsnjem mucu so pa prestrelili tacko.. bolani osebki..torej kako izsledit zadevo?
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 19:02:51
|
|
|
|
Anonimen
|
To je treba obvezno prijaviti na policijo.Za taka dejanja so visoke kazni.
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 19:04:27
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke To je treba obvezno prijaviti na policijo.Za taka dejanja so visoke kazni. ampak v nasi ljubi drzavi mors imet trdne dokaze oz.dobiti storilca na delu...kako nej to izvedem?
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 19:05:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
Svine...res za bruhat Meni se zdi, da ti bo o tem znala kaj pametnega povedat Shania!Kar z.s. ji napiši!Pa upam, da se bo čimprej obrnilo na bolje!Se spomnim takrat ,ko si pisala za sosede...ne morem verjet,da se ni nič premaknilo! Ubogi mucki!
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 19:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Policiji povedati koga sumite,potem pa naj sami naprej raziskujejo.Lahko pa pokličete društvo za zaščito živali in tam imajo več podatkov o tem,kaj bi bilo najbolje narediti.Jaz bi poklicala policijo in vsaj vprašala kaj storiti.
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 19:11:46
|
|
|
|
dory
|
Ja sej...enkrat smo ze urgirali...k tistem sosedu,ki pobija macke je prisel inspektor...ker je fotr izjavil,da macki sploh niso njegovi, ni mogel noben nic...jst bi jih lastnorocno zavila vrat...
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 19:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,maček ima strelno rano a ne..verjetno ima kroglo u sebi še..naj pogledajo inšpektorji,iz katere pištole je,pa da pogledajo pri tem bolanem človeku,če ima isto...če ima,ni dvoma več..dovolj je že to,da se čimveč ljudi pritoži nad človeka...
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 20:45:07
|
|
|
|
Blejka26
|
država bi morala v takih primerih mal ukrepat,sam taga v sloveniji nikoli ne bomo dočakali.jaz sem vedno govorila da ce bi nekoc zadela na lotu ali ce bi bila bogata,bi se borila da bi tudi tukaj v sloveniji imeli zivalsko policijo-tako kot je naprimer na animal planet tista oddaja.da bi vsi ki zlorabljajo boge živali prstali na sodišču in plačali za svoja dejanja. najbolj žalostna je zgodba iz tržica ko so trije gimnazijci mučili ne vem koliko mačkov in si to zapisovali v nekakšen dnevnik.sej prvo so jih izključili iz šole toda za koliko časa.Za bruhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!res
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 20:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija jaz sem vedno govorila da ce bi nekoc zadela na lotu ali ce bi bila bogata,bi se borila da bi tudi tukaj v sloveniji imeli zivalsko policijo-tako kot je naprimer na animal planet tista oddaja.da bi vsi ki zlorabljajo boge živali prstali na sodišču in plačali za svoja dejanja. Tudi jaz sem tako govorila,a sva se zmenila z dragim,da če bova imela dosti denarja,100% naredim tak kot imajo v tisti državo.. I LIKE IT!!!
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 10.12.2006 21:07:33
|
|
|
|
Blejka26
|
če komu to uspe,se takoj zaposlim pri njem.pri takih zločincih ne bi imela usmiljenja,kot ga oni nimajo do živali.
|
|
RE: se bolj besna! 11.12.2006 0:10:41
|
|
|
|
Shania
|
teja. prijavi na Policijo in obrni se na VURS. Bodi vztrajna, saj boš le na ta način lahko premaknila zadeve. Ima tisti sosed dovoljenje za strelno orožje? Kako veste da ima puško - ste ga videli? Ker če ste ga, bi ga lahko slikala...Omen tudi, da je prijava zoper dotične sosede že bila dana in da se je situacija ponovila. Vsekakor bodi vztrajna in obrni se na pristojno DZZZ. Sporoči, če boš uredila. Držim pesti, da ti uspe! lp, Shania
|
|
RE: se bolj besna! 11.12.2006 6:33:04
|
|
|
|
dory
|
shania...tu okoli ima samo en pusko...veckrat se izzivlja nad ptici in golobi, potem je to preraslo se na macke...prejsnjega ne vem s cim je ustrelil,saj mu je taca dobesedno bingljala, tegale mackona nam je le z zracno pusko...ti metki pa kukr vem so enaki....dones ga peljemo in bomo potem vidli kaj nam bodo tam rekli...metek ima sigurno se noter,saj predem smo videli,da gre dejansko za strelno rano,se mu ze mal gnoji... Rada bi ukrepala, ampak ce ze pri unem drugem sosedu,ko je celo prisel inspektor,potem pa nobenega ukrepa, niti sporocila,kaj je bilo...kaj bom jaz potem proti njimi.... Na policiji se pa tud samo rezijo in ce nimas slike ali posnetka nimas kej...in kako naj posnamem,ce macek,ki gre ven samo dopoldne za kaksno uro pride nazaj z metkom Ne vem jst sem cist zgrozena...bolj pazis na zival, imas pod nadzorom in bolj al manj not... in ce ti je ne povozi avto,ti jo fenta pa sosed...
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 11.12.2006 16:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma pismo, naj grejo neki tipi do onega pa ga zlamajo skup, si zasluži to!
|
|
|
|
RE: se bolj besna! 15.12.2006 10:00:47
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem zaradi podobnega primera klicala policijo in mi je rekel, da bi morali, če nimamo priče, tipa dobesedno dobiti s puško v roki, pa muca ki ga je ustrelil, bi morali dati na obdukcijo, potem bi se šele lahko sankcioniralo. Lahko ga zašijete zaradi streljanja v naselju npr. če pa imate pričo, da je streljal na muce, pa ga lahko prijavite zaradi kršenja Zakona o zaščiti živali, lahko ti tudi točen člen napišem, če boš prijavila. Vsekakor pa se ne obotavljaj in ga prijavi zopet na vet. inšpekcijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?