puncica -> kaj vzeti v porodnišnico? (1.9.2004 22:03:30)
|
Da pretipkam moj spisek:bravo:: - potrjena zdr. izkaznica - napotnica ginekologa - rojstni list (imela sem tud poročnega, pa ga nisem rabila) - materinska knjižica z vsemi izvidi (pomembno - krvna skupina) - potrdilo očeta o tečaju za starše - osebna izkaznica - zvezek za pisat, papir (nisem ravno rabila) - gsm + polnilec - piškoti (sicer jih nisem imela sem pa bila po porodu grozno lačna, ura pa 8 zvečer, so mi potem sestre dale prepečenc pa mlek) - zobna ščetka + pasta + nitka - milo za telo, intimno milo (šampona nisem rabila, čeprav sem ga imela, saj si glave nisem prala) - krema za obraz (imela sem tud nivejino za telo, a je nisem rabila) - vazelin (labelo) - glavnik (ali krtača za lase) - Bepanthen Plus (roza) - če bodo bradavice razpokale, men sicer niso - deodorant proti potenju (jst sem mela kar enga za namazat pod pazduham) - škrajice + pilca za nohte (to je zame obvezno :)-) - papirnati robčki (dve škatlice) - blazinice za dojenje (čeprav jaz jih še nisem rabila naval mleka je prišel ko sem prišla domov) - modrc za dojenje (Mueller se je ful obnesel) - vložki (če boš šivana Vir 80 ali Vir Extra, ker morjo bit bombažni) - napihljiv obroč za sedet (obvezno, če boš šivana je res fajn, ker drugač ne morš sedet) - ogledalce (tud za moje potrebe :bravo:), pa še šive sem si lahko pogledala, kako se celijo) - gumica za lase (imam namreč dolge lase) - očala (čeprav bi lahko imela tud leče, a nisem vedela) - nogavice (saj rado zebe pod tistimi predpotopnimi haljami) - copati (čeprav bi se dal tud s tistimi ki so tam shajat) Sem pa imela še (nisem rabila): - šampon za lase - brisačka za brisanje med porodom - sp. hlačke za enkratno uporabo (Mothercare) - sp. hlače Mož mi je pa še prinesel: - dudo za tamalo, čeprav je nisem rabila - copatke - oblačila za domov zame in za tamalo - tekočino za leče in posodico No kr izčrpno, upam da bo kaj od tega tud teb prišlo prav Pa veliko užitkov pri pripravi. A ja še to vse to je šlo v en mali kovček, ker nesesarja (kovček za kozmetiko) nisem imela
|
|
|
|