Zanica -> RE: lj porodnišnica-obiski (14.8.2008 12:25:22)
|
mene je tudi motilo ko so cimerici prišli 2 odrasli pa še 3 otroka naenkrat!! Jaz sem dovolila največ 2 naenkrat-en dan so prišli moja babica, dedek, mama in sestrična, in mož, pa jim nisem dovolila vse naenkrat, le po 2. Sicer mi se tudi ne bi zdelo fajn da komu pride obisk izven določenega časa za obiske, ker bi se drugi spočili. Kako bi to pol izgledalo če bi v eno sobo z 3 otročnicami prihajal vsako toliko negdo v obisk.... Če pa nisi v hudih bolečinah, lahko se zmeniš z možem naj te obišče van sobe, kjer se lahko srečata v čakalni sobi. Če boš sama v sobi se mi zdi da bo lahko prihajal če ne bo nobenega drugega motil. Jaz se spomnem enega primera ko sem bila na oddelku, šla sem se mal posprehajat po hodniku in grem v čakalnico po kozarec vode, in tamo je bila ena romska družina, oče je prišel mami v obisk, in je pripeljal še ostale otroke (mi se zdi da jih je bilo kar 3)....To je bilo kar žalostno, ker je v čakalnici tako smrdelo, otroci so bili zelo umazani.... Sigurno so sestre tako naredile, ker če bi ji prišli v obisk v sobo z ostalimi otročnicami, bi bilo hudo..
|
|
|
|